Zoekt u een gerenommeerde schoenmaker?

schoenmakerijflink - SchoenmakerHebt u chique schoenen gekocht? Dan hebt u heel wat onderhoud te verrichten. Zo nu en dan goed poetsen met het juiste schoensmeer, boenen en afstoffen horen erbij. Dan is een investering in mooie leren schoenen absoluut de moeite waard. Toch kunnen zolen sneller slijten dan u zou willen. Wist u dat u bij bergschoenen en dergelijke schoenen van ruig leer de schoenen zo nu en dan moet invetten met olie? Dan blijft het leer soepel en zal uw bergschoen langer meegaan. Is er ondanks al uw goede zorg toch iets kapot gegaan aan uw schoenen? Dan staat schoenmaker Flink uit Twente voor u klaar. Deze schoenmaker heeft een uitstekende reputatie en met maar liefst 3 vestigingen in Twente een van de belangrijkste schoenlappers in deze regio. Woont u in Overijssel en hebt u schoenreparatie nodig? Kijkt u dan eens op de website van deze schoenmaker en kies de meest dichtstbijzijnde vestiging uit. U vindt alle informatie over schoenmaker Flink op: www.schoenmakerijflink.nl. Schroom niet langer en los uw schoeiselproblemen zo snel mogelijk op. Het kan namelijk behoorlijk slecht aflopen voor uw voeten als u weken zo niet maanden op afgetrapte schoenen rondloopt. Uw enkels worden slecht ondersteund, u kunt hielspoor krijgen of blaren!

Deze schoenmaker lapt uw schoenen in no time

U kunt op afspraak bij deze schoenmaker langsgaan maar u kunt ook prima op de bonnefooi langskomen. Wel kan het daardoor iets langer duren voordat uw schoen is gerepareerd. Kleine reparaties kunnen worden voltooid terwijl u wacht! Hebt u schoenaccessoires nodig? Ook dan bent u bij schoenmaker Flink aan het juiste adres. Zo kunt u hier terecht voor onder andere de volgende producten:

  • Schoenveters
  • Schoensmeer en oliën
  • Steunkousen en braces ter ondersteuning van uw gewrichten
  • Ritsen
  • En deze schoenlapper heeft een keur aan paardensportartikelen.

Wist u dat u uw schoenen ook kunt opsturen? Dit noemen wij “online reparatie”. Geeft u uw schoenen mee aan de postbode, deze schoenmaker zal er vervolgens naar kijken en uw schoenen in hun oude staat repareren. Zo kan iedereen in Nederland profijt hebben van schoenmaker Flink. En een dergelijke reparatie hoeft helemaal niet duur te zijn want bij schoenmaker Flink bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. Hebt u geen schoenmaker in de buurt wonen? Of wilt u eens een andere schoenlapper proberen? Dan weet u nu waar u moet zijn als u waar wilt voor uw geld.

Kijk op de site en maak een afspraak!

Al sinds 1928 zitten zij in het vak en het wordt van vader op zoon doorgegeven. Zo kan de generatie na u ook profiteren van dit gerenommeerde bedrijf. We mogen dit zeker stellen want ze hebben menigeen prijs in de wacht gesleept. Sterker nog, ze zijn de wereldkampioen! Kijkt u eens op de website naar hun digitale prijzenkast. U zult zien dat ze niet alleen wereldkampioen zijn maar dat ze ook op allerlei andere toernooien als beste uit de bus zijn gekomen. Deze prijzen spreken voor zichzelf. U vindt op de website naast veel informatie over de soorten reparaties en producten die u zowel in de winkels als digitaal kunt kopen ook hun contactinformatie. Per filiaal kunnen de openingstijden namelijk uiteenlopen. Bent u niet zo bekend met online bestellen? Het is erg simpel want u kunt direct aanklikken welke producten u wilt hebben. Vervolgens vult u uw gegevens in zoals uw naam, adres en telefoonnummer. Ten slotte betaalt u het eindbedrag door gebruik te maken van een online betaalservice. Bij dit bedrijf kunt u betalen via PayPal, iDEAL of met uw creditcard. Bel hen bij twijfels even op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn