Koop hier uw industriële meubelen

boxmarkt - industriële meubelenIndustriële meubelen zijn weer helemaal in tegenwoordig. Is dit het design dat u graag hebt in uw huis? Dan wilt u misschien geen namaak of massaproductie maar authentieke industriële meubelen hebben. Dat gaat u wel wat meer geld kosten maar een dergelijke investering is meer dan de moeite waard. In tegenstelling tot meubelen die in veelvoud worden gemaakt, zijn de industriële meubelen die u op boxmarkt.nl vindt uniek. Wij kopen deze industriële meubelen op bij particulieren die er niet langer belang bij hebben. Als u daarom juist meubelen wilt verkopen en er een goede prijs voor wilt krijgen dan zal dat bij ons zeker lukken. Kijkt u eens onder het kopje “industriële meubelen” op de website als u benieuwd bent naar het huidige aanbod. Omdat wij in principe slechts van elke foto een meubel in ons magazijn hebben staan is het zeer aan te raden om niet te lang te wachten met het maken van een keuze. Wellicht ziet u een prachtige tafel staan en gaat u er toch nog een nachtje over slapen. Dat kan al te laat zijn want er zijn vele kapers op de kust die niet afwachten maar direct de bestelling vastleggen. Uiteraard doen we ons best om een uitgebreid aanbod aan industriële meubelen aan te bieden maar de ene week is het aanbod beter gevuld dan de andere. Wellicht is het daarom een handige tip om deze website te bookmarken. Dan kunt u regelmatig naar onze terugkeren om te zien of er nog interessante meubelen in de verkoop staan.

Zoekt u industriële meubelen?

Dan weet u nu waar u het beste kunt zoeken als u echt wilt investeren in de toekomst. Deze meubelen zullen in de toekomst nog meer geld opleveren, zeker als u er goed mee omgaat. Naast industriële meubelen hebben we een keur aan kunst en design. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Design meubelen
  • Glaskunst
  • Erotische kunst
  • Schilderijen
  • En nog veel meer

Qua industriële meubelen hebben we op dit moment prachtige lampen, trolleys en voorraadkarren maar ook tafels en banken. Ze doen denken alsof ze zijn gefabriceerd in de negentiende eeuw, ten tijde van de industriële revolutie. En daar kunt u nog best eens gelijk in hebben want onze industriële meubelen zijn antiek. Zo hebben we een prachtige kapperstafel uit Frankrijk die in 1880 is gemaakt. Maar dergelijke meubelen kunnen ook veel later zijn gemaakt. Hebt u meer met het industriële design uit de jaren ‘60 of ‘70 van de twintigste eeuw? Dan hebben we bijvoorbeeld prachtige lampen die in de jaren zestig in een Duitse fabriek hingen. Zo is er voor ieder wat wils.

Online bestellen heeft de toekomst, dus probeer het eens!

U kunt eenvoudig al onze producten bestellen door een profiel aan te maken. Dan kunt u in principe alle producten direct betalen door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard. We kunnen snel bij u thuis leveren omdat we alle artikelen die u ziet afgebeeld in ons magazijn hebben staan. Op een aantal producten is het mogelijk om te bieden. U kunt onze website dan ook beschouwen als een veilingsite en een verkoopsite. Het is afhankelijk van het product maar ook van de wens van de verkoper of u direct kunt kopen of dat u moet wachten op het hoogste bod. Wilt u trouwens de industriële meubelen in het echt bekijken? Dan kunt u een kijkje nemen in Drenthe, in Emmen om precies te zijn want daar bevindt zich onze showroom. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 09.00 tot 16.00 uur en in het weekeinde op afspraak geopend.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn