Prachtige en sfeervolle haarden

Haardencentrum-hoevelaken - HaardenHoewel veel huizen tegenwoordig zijn uitgerust met een centrale verwarming is het toch ook nog steeds populair om haarden in huis te hebben. Dit komt natuurlijk door de sfeer die het bij veel mensen oproept en de heerlijke soort warmte die haarden uitstralen. Indien u ook op zoek bent naar een bedrijf waar u prachtige haarden en kachels aan kunt schaffen dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij Haardencentrum Hoevelaken kunt u kiezen uit bijzonder veel verschillende modellen, kleuren en soorten. U kunt dus gegarandeerd bij ons vinden waar u naar op zoek bent. Of het nou gaat om het aanleggen van haarden in een nieuw gebouw of een nog te bouwen gebouw, maar ook als u op zoek bent naar vervanging van een oud exemplaar, in alle gevallen kunnen wij u vast en zeker helpen. Wij zijn niet voor niks binnen Nederland een erkende naam op dit gebied en daarom kunt u bij ons altijd vinden waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u bovendien veel keuze geven qua haarden en daarom zit er vast iets tussen wat voldoet aan uw smaak. Bij ons kunt u zowel open- als inbouwhaarden vinden, dus het hangt er maar net van af wat uw voorkeur heeft. Beide soorten hebben hun voor- en nadelen dus u kunt bij ons hier meer informatie over vragen of hier zelf meer informatie over opzoeken indien u dit wilt. In beide gevallen gaat natuurlijk op dat het een zeer sfeervolle ambiance geeft in bijvoorbeeld uw woonkamer. De soort warmte die haarden afgeven vinden veel mensen een stuk prettiger dan de warmte die van een centrale verwarming afkomt. Indien u dit ook graag wilt ervaren in de koudere maanden van het jaar dan kunt u dus gerust eens bij ons aankloppen. Wij kunnen zeer veel dingen voor u op maat maken of bestellen, dus in elk huis is wel een prachtig exemplaar in te passen. De haarden die wij u kunnen leveren zijn bovendien altijd van de allerbeste kwaliteit en zijn daarom uitermate betrouwbaar en veilig. Ons deskundige personeel kan u helpen om alle randzaken ook in orde te maken zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk hout of gas gestookt vuurtje in uw huis.

Ontwerp zelf uw eigen haarden

Als u een openhaard in uw huis wilt dan is het goed om te weten dat u deze bij ons bedrijf helemaal zelf op maat kunt laten maken. Dit type haarden is namelijk niet gebonden aan standaardmaten of bepaalde afmetingen en daarom kunt u dit helemaal zo laten maken zoals u wilt. Uiteraard zijn er wel bepaalde veiligheidseisen waar ze aan moeten voldoen, maar ons ervaren en uitstekend gekwalificeerde personeel kan u hier goed bij helpen. Als u bij ons langskomt kunt u dus uw eigen haard of haarden ontwerpen en door ons laten installeren. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen bij het aanleggen van rookkanalen en bij het doen van periodiek onderhoud. Voor een totaalpakket kunt u dus ook bij ons terecht. Een inbouwhaard bij ons aanschaffen is natuurlijk tevens mogelijk. Hierbij bent u wel gebonden aan de modellen die wij u aan kunnen bieden, maar omdat wij op dit gebied u zeer veel keuze kunnen bieden zit er voor een ieder een prachtig exemplaar tussen. Wij hebben veel verschillende vormen, kleuren en gebruikte materialen beschikbaar en u kunt dan ook vast en zeker een model vinden dat past bij uw smaak en bij de rest van uw kamer. Wij hebben zowel een liftdeurhaard of een draaideurhaard voor u beschikbaar. De warmte die deze producten afgeven varieert en daarom kunt u het best in overleg met ons personeel een keuze maken zodat u precies het juiste model krijgt dat aansluit bij uw wensen. Ook voor veel andere soorten verwarmingsproducten en toebehoren kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u onder andere de volgende zaken aanbieden voor scherpe prijzen:

  • Diverse soorten haarden
  • Diverse soorten kachels
  • Haardplateaus
  • Schouwen
  • Rookkanelen

Zoals u kunt lezen kunt u bij ons altijd vinden waar u naar op zoek bent. De installatie kunnen wij ook voor u verzorgen indien u dit wilt, dus voor een totaaloplossing waar u zelf bijna niks meer voor hoeft te doen zit u bij ons goed. Uiteraard staat veiligheid voorop en dus verkopen wij alleen spullen van betrouwbare merken en zorgen wij er altijd voor dat de installatie zeer goed is gedaan. Voor een heerlijke houthaard of gashaard kunt u het beste bij ons aankloppen, ons personeel helpt u graag bij het vinden van het ideale model en de ideale soort kachel of haard.

Nieuwe economische modellen verkrijgbaar

De kritiek van sommige mensen op het energieverbruik van gaskachels is natuurlijk niet helemaal uit de lucht gegrepen. Daarom is het goed om te weten dat wij hier altijd oog voor hebben en veel economische modellen verkopen die een stuk minder verbruiken dan reguliere producten. Daarom kunt u bij ons ook als u het milieu en uw energierekening hoog in het vaandel heeft uitstekende oplossingen vinden. Vaak kunt u tot wel 40% besparen op uw gasrekening als u een energiezuinig model aanschaft. Voor haarden die op hout worden gestookt gaat uiteraard op dat als u duurzaam gekapt hout gebruik dit voor u zeer weinig kost en bovendien co2-neutraal is. Vraag eens naar de mogelijkheden op dit gebied als u hier in geïnteresseerd bent. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte haarden of kachels.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn