Het is super winkelen bij primark in almere

Natuurlijk had ik wel eens gehoord van die winkel met die leuke kleding en scherpe prijzen. Toen ik in Londen was afgelopen jaar, heb ik bijna een hele dag doorgebracht in die winkel en vond het jammer dat zo’n concept niet in Nederland was te vinden. Ik sprong letterlijk een gat in de lucht toen ik hoorde dat er een primark in almere werd geopend. Uiteraard is er een goede, zeer overzichtelijke website beschikbaar, maar ik vind het heerlijk om tussen de kleren rond te snuffelen. Bij de primark in almere is dat totaal geen probleem. Dagelijks wordt het assortiment aangevuld en voorzien van de hipste en mooiste spullen. Het is voor de shoppers onder ons een waar paradijs maar ook voor mensen die niet erg van shoppen houden is de winkel overzichtelijk ingedeeld. Zie je bijvoorbeeld een mooie broek, dan is je maat snel gevonden. Ook bij de primark in almere liggen broeken opgestapeld en per maat in de schappen. Er zitten grote gekleurde stickers op, zodat je ook zonder leesbril kan zien of je de juiste maat te pakken hebt. Simpel en toch erg handig.

De scherpste prijzen bij de primark in almere

Naast kleding verkoopt de primark in almere ook artikelen om je interieur mee te verfraaien, zoals:

  • Kussens
  • Dekens
  • Kaarsen
  • Kleedjes

Eigenlijk te veel om op te noemen. Het mooie is dat de artikelen erg goed geprijsd zijn, zodat eigenlijk iedereen zich deze leuke spullen kan permitteren. Uiteraard wordt er gekeken naar wat er in de mode is en wat de mensen aanspreekt. Je kunt echt met je hele gezin naar de primark in almere en naar huis gaan met zakken vol voor iedereen. Mijn man wilde nooit met mij mee winkelen omdat hij dan van de ene naar de andere winkel moest en ik altijd bleef twijfelen wat ik nu wilde kopen. Bij de primark in almere is dat een ander verhaal. Hij gaat zijn eigen weg en loopt direct naar de mannenafdeling, ik ga naar de vrouwenafdeling en we zien elkaar dan bij de huishoudelijke afdeling. Beter kan eigenlijk niet. Onze dochter van acht jaar gaat ook haar eigen weg en gaat uiteraard als eerste naar de kinderafdeling. Ook wanneer we op zoek zijn naar een klein cadeautje kunnen we goed terecht bij de primark in almere. Het barst er van de accessoires en mooie cadeauverpakkingen. Op die manier kun je altijd een cadeautje meenemen als je bij iemand gaat eten, zonder dat het al te duur is. Deze winkel biedt echt uitkomst voor iedereen.

Nieuwste mode tegen de scherpste prijzen

Er wordt niet alleen gelet op de scherpe prijzen, ook gaat de aandacht uit naar een goed werkklimaat voor de mensen die de kleding maken. In 2011 is er bijvoorbeeld gestart met het programma Business for Social Responsbility in het kader van de gezondheidszorg onder de werknemers in de fabrieken. Ook maken winkels in Bangladesh deel uit van een inspectieprogramma waar gecheckt wordt of alle normen met betrekking tot veiligheid op de werkvloer worden nageleefd. Zelf ben ik erg content dat hier aandacht aan wordt besteed, want ook al houd ik erg van kleding, ik wil wel dat het op een eerlijke manier wordt gemaakt. Op deze manier helpt iedereen elkaar. In de fabrieken heerst een goed werkklimaat en ik heb de mooiste spullen binnen handbereik. Met de mooiste spullen bedoel ik letterlijk de mooiste spullen, want ook de beautyartikelen zijn erg goed en uiteraard wederom scherp geprijsd. Het aanbod is erg groot en je hoeft nu niet langer te kiezen tussen roze of rode lippenstift, je neemt ze gewoon allebei!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn