Zakelijke taxi levert professionaliteit

Ik moet voor mijn werk veel reizen. De ene keer moet ik klanten ophalen van het vliegveld, en de andere keer moet ik zelf van A naar B komen voor een vergadering of een etentje. Dat zou in principe geen probleem zijn, als ik mijn rijbewijs zou hebben. Die heb ik alleen nooit gehaald. Niet omdat ik mijn rijbewijs niet wilde halen, maar omdat ik slechtziend ben. Ik zie dusdanig slecht, dat ik mijn rijbewijs niet in Nederland mag halen. Misschien mag ik nog op een brommer of in een brommobiel rijden, maar dat is niet echt de meest professionele manier om klanten op te halen. Bovendien vertik ik dat.  In het begin had ik er niet zoveel moeite mee dat ik zelf geen auto mocht rijden, ik woonde toch in het centrum van de stad. Waarom zou je überhaupt in Amsterdam willen rijden? Alleen nu ik voor mijn werk onder andere mensen op moet pikken wordt het wel een probleem voor me. In het begin overwoog ik om dat dan toch maar met een brommobiel te doen, maar ik zag de lachende gezichten al voor me als een van de Amerikanen waarmee we onderhandelen langskomt. Het openbaar vervoer, hoewel ik erg blij ben dat het bestaat, vond ik ook niet professioneel genoeg. Ik moest toch op zoek gaan naar iets dar meer bij het bedrijf past. Een vriend van me stelde voor om iedere keer met een taxi te gaan, alleen ik had het gevoel dat je niet altijd op een goede taxiservice kon rekenen. Wie weet zijn er op dat moment geen taxi’s, of rijd je alsnog in een onprofessionele auto. Ik wist toen nog niet dat er iets als een zakelijke taxi bestond, de professionele variant van een gewone taxi. Toen mijn vriend me dat uitlegde ging ik gelijk op internet zoeken of een zakelijke taxi mij kon helpen mijn werk te doen.

De beste zakelijke taxi in Amsterdam

Dit is de website die me het meeste aansprak nadat ik op internet had gezocht naar een zakelijk taxi: https://roep-taxi.nl/zakelijke-taxi/. De website van Roep Taxi had de professionele uitstraling waarnaar ik op zoek was, en ze boden exact de services die ik nodig had. Dit is waarom ik ervoor heb gekozen om met Roep Taxi in zee te gaan:

  • Roep Taxi is een betaalbare zakelijke taxiservice.
  • De taxichauffeurs van Roep Taxi zijn professioneel en goed opgeleid.
  • Je kunt snel en gemakkelijk een zakelijke taxi reserveren.

In vergelijking tot de andere taxibedrijven die deze service aanbieden krijg je bij Roep Taxi het meeste waar voor je geld. Andere taxibedrijven kunnen niet dezelfde mate professionaliteit voor hetzelfde geld leveren. Ik heb inmiddels meerdere keren een zakelijke taxi bij Roep Taxi gereserveerd, en tot nu toe was ik er iedere keer tevreden over. Ik kon op de heenreis naar het vliegveld nog mooi even aan het werk in complete stilte. Als ik die klant van het vliegveld ophaalde bleef de taxichauffeur even op me wachten, op de terugreis kon ik me doordat ik met een taxi ging focussen op de klant.

Een zakelijke taxi als alternatief

Ik kan me in principe vaste klant noemen bij Roep Taxi. Ik gebruik de zakelijke taxi steeds vaker, soms ook voor particulier gebruik. Ik ben gewend geraakt aan de luxe en de uitstraling van de zakelijke taxi’s van Roep Taxi. Ik raad iedereen die met hetzelfde probleem als ik zit, of iedereen die geen zin heeft om te rijden voor zijn werk, aan om de professionele taxiservice van Roep Taxi eens een kans te geven. Een betere vind je niet zo snel.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn