Java developer vacature gevonden via Java Professionals 

Al een lange tijd was ik op zoek naar een toffe Java developer vacature. Zelf ben ik een lange tijd werkzaam geweest bij een bedrijf waar ik Java developer was. Ik heb het er een lange tijd naar mijn zin gehad, maar uiteindelijk ging het bedrijf failliet en moest ik een andere baan gaan zoeken. Uiteindelijk heb ik uit nood een baan aangenomen als front-end developer voor kleine projectjes, maar dat is natuurlijk niet waar mijn passie ligt. Gelukkig heb ik onlangs een toffe Java developer vacature kunnen vinden via Java Professionals. 

Ook op zoek naar een Java developer vacature? 

Je zou denken dat het niet zo moeilijk zou moeten zijn om een toffe Java developer vacature te kunnen vinden. Steeds meer bedrijven gaan immers digitaal en daar zijn ontwikkelaars voor nodig. Helaas is niets minder waar. Nadat ik bij mijn oude bedrijf weg moest, heb ik een half jaar lang gezocht naar een geschikte Java developer vacature, maar die heb ik helaas niet mogen vinden. Uiteindelijk ben ik maar bij een ander bedrijf begonnen als front-end developer voor kleine projecten, maar daar haalde ik eigenlijk geen voldoening uit. Helaas moest ik gewoon mijn rekeningen betalen en had ik dus een nieuwe baan nodig. Gezien ik nog lang niet aan mijn pensioen toe ben, leek het me dus wel verstandig om toch verder te gaan zoeken. Ik wilde niet nog meer dan twintig jaar aan dezelfde baan vastzitten die ik eigenlijk helemaal niet wil hebben. Ik ben toen op zoek gegaan naar een bureau dat gespecialiseerd is in het werven van Java ontwikkelaars. Zij zouden toch zeker wil in staat moeten zijn om mij van een toffe Java developer vacature te voorzien? Na een avondje googelen heb ik Java Professionals gevonden. Zij zijn een werving en selectiebureau dat gespecialiseerd is op het gebied van Java ontwikkeling. Zij hebben via java-professionals.nl een heleboel vacatures staan waar je je op kan aanmelden, maar je kunt je ook inschrijven waarna zij op zoek gaan naar de beste vacature voor jou. Een Java developer vacature zoeken via Java Professionals heeft dan ook een aantal voordelen: 

  • Ze zijn gespecialiseerd in Java 
  • Persoonlijke begeleiding en aandacht 
  • Veel kennis en ervaring 

Nadat ik een kijkje had genomen op de website, heb ik mij meteen ingeschreven. Ik gaf door welke wensen ik had met betrekking tot het bedrijf, de locatie en de functie en ik kon doorgeven hoeveel ervaring ik al heb. Ik heb aangegeven een opleiding te hebben gedaan tot softwareontwikkelaar en meerdere jaren ervaring te hebben als senior Java developer bij een bedrijf. Ik gaf aan dat het mij niet uitmaakte of ik bij een groot of klein bedrijf terecht zou komen, zolang ik maar als Java developer aan de slag kon. Ik vulde mijn gegevens in en uploadde mijn cv. Een paar dagen later werd ik teruggebeld door een van de intercedenten van Java Professionals. Zij vertelde mij dat ze de perfecte vacature voor mij had gevonden. 

Vind je nieuwe baan via Java Professionals 

Inmiddels heb ik dus via Java Professionals mijn perfecte baan gevonden. Niet lang nadat ik door Java Professionals werd gebeld, heb ik een gesprek gehad bij het bedrijf en zij waren erg enthousiast over mij. Ik ben er nu inmiddels al drie maanden werkzaam en ik wil er nooit meer weg. Ben jij nu ook op zoek naar een toffe Java developer vacature? Kijk dan op https://www.java-professionals.nl/ om te zien wat zij voor jou kunnen betekenen. Inschrijven is gemakkelijk en duurt niet lang. Voor je het weet, kan ook jij aan de slag met je nieuwe baan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn