Maak het verschil met een daktuin in Utrecht

Iedereen wil een mooie tuin hebben. Echter is niet iedereen in de gelegenheid om een tuin aan te leggen, doordat ze niet op de begane grond wonen. Daarom is een daktuin in Utrecht een goede uitkomst. Met een daktuin in Utrecht kunt u toch een mooie tuin hebben, zonder dat u daarvoor op de begane grond hoeft te wonen. Een daktuin in Utrecht kunt u aan laten leggen bij Veenboer Tuinarchitectuur. Wij hebben alles in huis om uw daktuin in Utrecht aan te leggen en zelfs te ontwerpen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Uw daktuin in Utrecht voldoet aan uw wensen

Een daktuin in Utrecht kan een mooie toevoeging zijn aan uw woning. Zo kunt u met een daktuin in Utrecht toch buiten zitten als het lekker weer is en genieten van de mooie planten en bloemen om u heen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat uw tuin helemaal naar wens is. Geen enkel soort tuin is voor ons te gek. Een Oosterse tuin, een grote eettafel voor buiten of eentje die weinig onderhoud nodig heeft, alles is bij ons mogelijk. Onze werkzaamheden gebeuren in een aantal stappen:

  • We gaan met u in gesprek
  • Uw ideeën worden opgeschreven
  • Een eerste schets wordt gemaakt
  • De schets wordt aangepast indien nodig
  • Een voorlopig ontwerp wordt opgemaakt
  • Als het ontwerp goedgekeurd is, maken wij een offerte op

De kleine klussen doen wij altijd zelf. Voor de grotere klussen nemen wij contact op met andere hoveniers, zodat wij uw daktuin in Utrecht precies naar uw wens kunnen maken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw daktuin in Utrecht professioneel aangelegd wordt en dat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen had. Uiteraard heeft u de aanleg voor de laagste prijs, tegen de beste kwaliteit. Dit komt doordat wij een groot netwerk aan hoveniers hebben, waarmee we goede afspraken kunnen maken omtrent de werkzaamheden. Daarnaast gaan wij pas aan de slag als wij er zeker van zijn dat het ontwerp geheel voldoet aan uw wensen voor een droomtuin. Vandaar dat wij ook iedere schets aan u voorleggen voordat wij de uiteindelijke offerte opmaken. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Daarom luisteren wij altijd goed naar hoe u de tuin voor u ziet en maken een schets die precies daaraan aansluit.

Wij kunnen alles realiseren door connecties

Veenboer Tuinarchitectuur is uw specialist op het gebied van de aanleg van tuinen. Door jarenlange ervaring kunnen wij goed op wensen inspelen en een tuin creëren die geheel aan uw eisen aansluit. Hierbij gaan wij altijd veelvuldig met u in gesprek, om te zien of iedere schets die wij maken in de buurt komt van uw droomtuin. Het maakt daarbij niet uit of het een achtertuin, voortuin of daktuin is. Wij kunnen namelijk alles realiseren. Persoonlijke aandacht en een goede kwaliteit van service staan bij ons hoog in het vaandel. Nadat wij een definitief ontwerp gemaakt hebben, stellen wij ook een offerte op. Dit doen wij aan de hand van alle werkzaamheden en onze samenwerkingen met hoveniers. Zo kunnen wij u altijd een totaalplaatje geven. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, daarom verzekeren wij u van uitstekende kwaliteit. Voor een overzicht van projecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://veenboertuinarchitectuur.nl/. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor vragen en extra informatie. Onze contactgegevens en het contactformulier vindt u op onze website. Wij helpen u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn