Met werkplek beheer bespaart u kosten en moeite

Een goede sfeer op de werkvloer, goede bureau’s om aan te werken en leuke collega’s zijn natuurlijk belangrijk voor uw bedrijf. Maar ook de IT sector moet op orde zijn. Dit is een van de meest belangrijke aspecten binnen uw onderneming. Het onderhouden ervan is voor velen echter lastig. Uw werkplek beheer overlaten aan een professional kan daarom een uitkomst bieden. Met werkplek beheer hoeft u niet de gehele IT wereld onder de knie krijgen, maar heeft u een online werkplek die veel kosten aan het pand kunnen besparen. Bij Proud Innovations kunt u een professional inschakelen die het werkplek beheer van u overneemt, zodat u zonder zorgen verder kunt. Lees daarom snel verder wat werkplek beheer is en waarom u van onze diensten gebruik zou moeten maken.

Werkplek beheer is de ideale manier van werken in de Cloud

Werkplek beheer houdt eigenlijk in dat u een online werkplek creëert. Hierdoor is het niet meer nodig om allemaal samen te komen, maar kunt u vanuit de Cloud werken. Werkplek beheer zorgt ervoor dat er geen overvolle werkvloer meer is, maar dat u vanuit thuis kunt werken om dezelfde doelen te bereiken. Veel werknemers vinden het prettig om vanuit huis te werken en via een online werkplek alles te bespreken. Echter is een online werkplek creëren vaak nog niet zo gemakkelijk. Daar komen wij om de hoek kijken. Wij kunnen namelijk de online werkplek voor u beheren. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en kunnen wij ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Werkplek beheer geeft u enkele voordelen:

  • U heeft geen reistijd meer
  • Alles is gemakkelijk op te slaan in de Cloud
  • Alle werknemers kunnen bij de bestanden die nodig zijn
  • Er zijn geen overvolle werkvloeren meer
  • U bespaart een hoop kosten

Als u deze voordelen op een rijtje zet en uitrekent wat u kunt besparen met werkplek beheer, dan zult u zien dat dit een goede investering is voor uw bedrijf. U verdient het geïnvesteerde geld namelijk op de lange termijn terug, doordat er bijvoorbeeld minder reiskosten uitbetaald hoeven te worden en daarnaast ook minder kantoorruimte nodig is. Daarnaast heeft u ook geen omkijken naar het onderhoud van de online werkplek, waardoor u weer tijd overhoudt om u met andere zaken bezig te houden. Naast de online werkplek kunnen wij tevens ook het netwerkbeheer op ons nemen, zodat u nog minder tijd kwijt bent aan IT-problemen en met een gerust hart vanaf huis kunt werken wanneer u tijdsbesparing nodig heeft. Profiteer daarom vandaag nog van de lage kosten en de kleine moeite en kom in contact met ons bedrijf.

Eerlijke en flexibele diensten

Proud Innovations is uw adres voor al uw IT bedrijfszaken. Wij hebben een jarenlange ervaring in de IT-sector, waardoor wij op alle ontwikkelingen in kunnen spelen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en kunnen deze ook inzetten voor uw werkplek. Doordat wij ons vooral richten op de MKB kunnen wij eerlijke en flexibele diensten leveren aan mensen die echt geholpen willen worden. Actualiseringen en onderhoud kunnen hierbij worden inbegrepen, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Op onze website, https://www.proudinnovations.nl/, vindt u een volledige lijst van onze diensten. Zodat u een goede afweging kunt maken wat er nodig is voor uw bedrijf. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt dan al uw vragen aan onze medewerkers stellen en een eventuele afspraak inplannen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn