Wil jij een digitaal fotolijstje?

Ben je op zoek naar een leuk digitaal fotolijstje? Deze kun je bestellen bij de Digitale fotolijst Winkel. Zij verkopen erg veel verschillende soorten lijsten. Een digitale lijst is heel anders dan een ouderwetse fotolijst. Bij een ouderwetse fotolijst.info zie je de hele dag één foto. Met de komst van een digitale versie is dit heel anders. Je hebt veel meer opties dan voorheen. Daarnaast staat het vaak ook beter bij de rest van het interieur. Dit is al helemaal het geval wanneer je een strak en modern huis hebt. In dit artikel zal uitgelegd worden wat een digitaal fotolijstje nou eigenlijk inhoudt. Ook wordt er dieper ingegaan op de voordelen van zo’n digitale lijst. Tenslotte deel ik mijn eigen ervaring met jullie. Ik heb er namelijk één voor mezelf gekocht en één cadeau gedaan.

Wat is een digitaal fotolijstje?

Tegenwoordig is bijna overal een digitale versie van. Zo ook van de fotolijsten. Voorheen ging je naar de Hema of waar dan ook. Hier kocht je een houten lijst met een achterkant die je er zelf af kon halen. Je deed er een foto in. Als je zou willen, kon je deze na een tijdje vervangen. Vaak werd dat niet gedaan, omdat je dan alles weer los moest schroeven. Met de komst van het digitale fotolijstje is dat heel anders. Hierop is niet maar één foto te zien, maar veel meer. Zelfs zo veel als je wilt. Je kan hele albums overzetten (bijvoorbeeld vakantiefoto’s) naar je digitale fotolijstje. Hierbij zijn veel instellingen mogelijk. Als je liever constant dezelfde foto in beeld hebt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wil je meerdere foto’s na elkaar afspelen, dan kun je zelf bepalen hoe lang elke foto in beeld moet zijn voordat die verspringt naar de volgende foto. Er zijn verschillende soorten en maten. Zo vind je een klein digitaal fotolijstje bij de Digitale fotolijst Winkel, maar ook een grote. Bij een grote kun je zelfs denken aan een fotolijst ter grootte van een tv! Dit wordt vaak gezien als professionele lijst en dit wordt dan ook gebruikt binnen bedrijven. Een digitaal fotolijstje is al te koop vanaf €36,95. Voor deze prijs heb je een klein lijstje van acht inch. Hoe groter de lijst, hoe hoger de prijs. 

Mijn ervaring met de Digitale fotolijst Winkel

Zelf wilde ik ook graag zo’n digitaal fotolijstje. Deze wil ik graag voor naast de openhaard. Dit ziet er wel zo gezellig uit. Ik koos voor een klein fotolijstje, omdat het op een klein tafeltje komt te staan. Mijn voorkeur ging uit naar het model “Sencor 873 Digitale fotolijst Zwart – 20 CM”. Dit formaat past perfect bij het tafeltje. De zwarte kleur komt weer terug in de rand om mijn openhaard. In mei is het weer moederdag. Zodoende kocht ik ook een digitaal fotolijstje voor mijn moeder bij de Digitale fotolijst Winkel. Ik heb voor haar dezelfde besteld. De lijstjes werden goed en veilig verpakt zodat ze niet konden beschadigen. Ook werd het pakketje snel geleverd. Ik zou jullie allemaal aanraden om een digitaal fotolijstje te bestellen bij de Digitale fotolijst Winkel om de volgende redenen:

  • haar goede klantenservice
  • haar kwalitatief goede producten
  • haar snelle levering
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn