Jij wilt toch ook een zijden kussensloop?

Ben je op zoek naar een zijden kussensloop? Deze kun je online bestellen bij Satin Sleepers. Op hun website satinsleepers vind je het complete aanbod van de organisatie. Zo’n sloop slaapt natuurlijk ontzettend lekker. Het zachte materiaal voelt prettig aan en ziet er ook nog eens erg stijlvol uit. Het is helemaal mooi als je kiest voor een zijden dekbedhoes én een zijden kussensloop. Echter komt het ook veel voor dat mensen kiezen voor alleen het kussensloop van zijde en daarvoor is Satin Sleepers dus opgericht. Dat hier zo veel vraag naar is, heeft te maken met de comfort die je geniet. Doordat het zijden kussensloop zo zacht is, zorgt het voor een goede nachtrust en dit willen we allemaal. Ik heb ook een zijden kussensloop besteld en ik wil niets liever meer dan slapen op mijn eigen kussen!

Waarom het zijden kussensloop van Satin Sleepers?

Je zouden denken dat ze hier alleen producten van satijn verkopen, maar dit is zeker niet geval. De organisatie verkoopt inderdaad kussenslopen, maar zowel van satijn als van zijde. Dit is niet voor niets. Uit veel onderzoeken komt naar voren hoe belangrijk slaap is voor de mens. Bij Satin Sleepers vinden ze het dan ook normaal dat je zorgt voor een goede nachtrust. De veel voorkomende katoenen kussenslopen zijn inderdaad wel voordelig, maar niet goed voor je. Deze kussenslopen beschadigen je gezicht, wat zich vaak uit in puistjes, een ruwe huid en rimpelvorming. De mensen die écht goed voor zichzelf willen zorgen, kiezen dus voor een zijden kussensloop. Ook een satijnen kussensloop is een stuk beter voor je gezicht (én haar) dan het katoenen kussensloop. Bij Satin Sleepers worden er zijden kussenslopen aangeboden voor een lage prijs. Veel mensen zijn je al voor gegaan en genieten inmiddels van een heerlijke nachtrust. Behalve dat het zijden kussensloop goed voor je is, is het ook nog eens erg mooi. Satin Sleepers verkoopt twee formaten kussenslopen. Deze hebben de volgende maten:

  • Klein (50cm bij 60 cm)
  • Normaal (60 cm bij 70 cm)

Het kleine zijden kussensloop kost €17,50 en het normale kussensloop kost €19,95. Voor een zeer schappelijke prijs zul je dus straks heerlijk slapen op het nieuwe kussensloop. Ook heb je de mogelijkheid uit verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een wit zijden kussensloop, maar ook de kleuren grijs, zwart, roze, rood, lichtblauw, donkerblauw, groen, oranje, paars en geel zijn aanwezig. Wanneer je één zijden kussensloop bestelt, dan kost je dit €2,50 aan verzendkosten. Als je er twee of meer bestelt dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook is het mogelijk om je product te retourneren. Dit kan binnen twee weken.

Mijn nieuwe kussensloop

Ik kan het zijden kussensloop natuurlijk niet laten liggen. Ik bestelde er één op de website, een witte. Het bestellen beviel me erg goed. Het is een klein bedrijf, maar ze heeft wel een zeer professionele webshop. Het product werd erg snel geleverd. Het was goed verpakt. Het zijden kussensloop heb ik eerst even gewassen. Dit was niet nodig, maar zelf vind ik dat gewoon prettig. Ik kijk nu al weer uit naar vanavond. Dan kruip ik mijn bed in om weer een nachtje op een zijden kussensloop te slapen. Wil jij nou ook dit heerlijke gevoel? Kijk dan snel op de website van Satin Sleepers. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn