Wij brengen uw antieke klokken in Breda weer tot leven

Grootmoeders klok, wie heeft hem niet in huis staan. Deze antieke klokken in Breda hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt in het huishouden. Antieke klokken in Breda zijn daarom niet meer weg te denken uit ons leven, maar moeten wel altijd van onderhoud voorzien worden. Bij Niko van Keep kunt u terecht voor de reparatie en onderhoud aan antieke klokken in Breda. Onze werkzaamheden lopen zo uiteen, dat wij graag meer hierover vertellen en wat wij voor uw antieke klokken in Breda kunnen betekenen. Daarnaast leggen wij u ook graag uit hoe u met ons in contact kunt komen, zodat u direct nog een afspraak kunt maken voor uw antieke klokken in Breda.

Een verrassend eindresultaat voor uw antieke klokken in Breda

Veel mensen hebben al jarenlang een oude klok van hun grootouders in de woonkamer staan of er eentje aangeschaft op een rommelmarkt. Deze antieke klokken in Breda moeten vaak wel goed onderhouden, gerepareerd of gerestaureerd worden. Wij doen dit graag voor uw antieke klokken in Breda. Hierbij bent u altijd verzekerd van:

  • Een mooie klok
  • Een verrassend eindresultaat
  • Goed werkend uurwerk
  • De klok terug in de originele staat

Zodra u met uw antieke klokken in Breda komt, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Vaak weet u zelf al wat er aan mankeert of wat u eraan gedaan wilt hebben, maar onze medewerkers kunnen u hier ook altijd bij adviseren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de antieke wijzerplaat of de kast van de klok in het verleden is overgeschilderd. De huidige eigenaar is hier vaak niet van op de hoogte, maar wij kunnen u dit wel vermelden als wij naar uw klok kijken. Daarnaast kan het ook voorkomen dat uw klok niet meer naar behoren functioneert. Wij brengen uw klok dan graag weer terug in de originele staat en zorgen ervoor dat de klok weer functioneert zoals hij dat zou moeten doen. Uw antieke klokken in Breda zijn namelijk waardevol voor ons. Daarom zullen wij deze ook altijd met grote zorg bekijken en behandelen. Indien nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen, waardoor uw klok weer jarenlang mee kan en in gebruik kan worden genomen. U kunt hiervoor direct naar onze klokkenwinkel in Breda komen, maar u kunt er ook voor kiezen om van te voren eerst contact met ons op te nemen, zodat u er zeker van bent dat wij alle tijd voor u en uw klok hebben. Kortom: alles wat onderhoud, reparatie en restauratie aan uw klok betreft, kan bij ons gerealiseerd worden.

Kom langs in onze winkel

Nico van Keep is uw specialist op het gebied van reparatie, onderhoud en restauratie aan antieke klokken. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij altijd met een geschikte oplossing voor uw situatie kunnen komen. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Dit is zowel bij onze werkzaamheden als bij de vervangen onderdelen. Zo weet u dat uw klok weer jarenlang meegaat. Dit doen wij tevens tegen schappelijke tarieven, waardoor u nooit teveel geld kwijt bent. U kunt altijd binnenkomen in onze klokkenwinkel, zodat onze medewerkers u alles kunnen vertellen over onze werkzaamheden. Zo heeft u direct een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u een afweging maken over uw eigen situatie. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op antiek-uurwerk. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn