Uitstekende catering in Scheveningen

Bent u op zoek naar goede catering in Scheveningen? Dan heeft u met Bombay Palace een zeer goede cateraar gevonden. Deze cateraar verzorgt catering in Scheveningen van zeer hoog niveau, waarbij u tijdens al uw feestjes en partijen uw gasten kunt verrassen met prachtige gerechten die volgens traditionele bereidingswijzen worden klaargemaakt. Bombay Palace is in Scheveningen zeer bekend vanwege het restaurant waar heerlijk gegeten kan worden. Ook hier worden gerechten geserveerd die met verschillende kookstijlen worden klaargemaakt en waarbij u veel Indiaanse gerechten zult tegenkomen zoals kerrie, curry, tandoori en vegetarische gerechten. Dit restaurant heeft daarnaast een prachtige locatie om feesten en recepties te organiseren, waarbij Bombay Palace ook de catering in Scheveningen kan verzorgen. Bent u al benieuwd naar de mogelijkheden van deze catering in Scheveningen, dan doet u er goed aan om ook eens te vragen naar het lopend buffet. De catering die ter plekke bij Bombay Palace kan worden georganiseerd in één van de zalen kan tot wel 130 mensen worden verzorgd. De zalen zijn dus uitermate geschikt voor feesten en partijen en het vieren van speciale aangelegenheden, zoals een zakelijk jubileum of zelfs een bruiloft. Deze catering in Scheveningen is zeer compleet, goed verzorgd en u heeft daarbij tal van mogelijkheden die u kunt bespreken met Bombay Palace, om zo de catering volledig te personaliseren.

Catering in Scheveningen aan huis

Wilt u een speciale gelegenheid voorzien van goed eten en dit organiseren bij u thuis of op een andere locatie, ook dan is de catering in Scheveningen van Bombay Palace een uitstekende oplossing. De catering wordt voor u vormgegeven aan de hand van het menu van het restaurant, maar specifieke wensen zijn zeker ook mogelijk, zo is het mogelijk om een heel buffet te laten maken, bijvoorbeeld met:

  • Warme gerechten
  • Koude gerechten
  • Soepen
  • Sauzen
  • Desserts
  • Dranken

De catering in Scheveningen die Bombay Palace voor u verzorgt is zeer compleet. Voorafgaand aan de gelegenheid waarvoor u catering in Scheveningen wilt inschakelen, bespreekt u met Bombay Palace wat uw wensen zijn, hoeveel mensen er komen, of er specifieke wensen of eisen zijn waaraan de gerechten moeten voldoen en waar en wanneer u uiteraard de catering uitgevoerd wilt hebben. U zit daarbij niet vast aan een bepaald stramien. Wanneer u bepaalde gerechten wel of juist niet op het buffet wilt hebben, dan wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden. Zo is het mogelijk om zelf uw buffet samen te stellen, waarbij Bombay Palace u graag van dienst is in het selecteren van passende gerechten die goed samen op een buffet geplaatst kunnen worden. Hierbij is veel oog voor detail en wordt ook goed gekeken of gerechten elkaar complimenteren en toch een bepaalde mate van diversiteit bieden, zodat u voor elk wat wils op de buffettafel heeft staan. Dit geldt zowel voor warme gerechten als voor koude schotels. Ook daarbij bent u volledig vrij om te bepalen wat u graag aan uw gasten wilt voorschotelen. Het is daarbij ook mogelijk om voorgerechten en hoofdgerechten van elkaar te scheiden, zodat u een diner van meerdere gangen kunt aanbieden, waarna u uiteraard ook de mogelijkheid heeft om desserts aan uw gasten aan te bieden.

Catering naar wens

Wanneer u een feestje of partij geeft in Scheveningen of in de nabije omgeving, dan bent u van harte welkom om de mogelijkheden voor catering in Scheveningen bij BombayPalace.nl te bespreken. Samen met u wordt een lijst samengesteld met gerechten die op de dag van uw feest vers worden bereid. Alle gerechten worden feestelijk opgemaakt en aangeboden, zodat u een prachtige presentatie kunt maken van al het lekkers dat u uw gasten aanbiedt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn