Artiesten boeken maakt je feest geslaagd!

Stel, je partner wordt komende maand 50 jaar. Je wil iets speciaals voor zijn verjaardag organiseren – maar wat? Het moet een spetterend feest worden; iets wat hij of zij nog jaren zal herinneren. En de gasten eveneens. Maar een taart en wat vlaggetjes zullen daar niet voor zorgen… Wat maakt een feest nou onvergetelijk? Weet je het echt niet, dan weet ik het wel. Artiesten-boeken is het antwoord! Je partner (of vriend, vriendin, vader, moeder, of anderszins geliefd persoon in je leven) heeft vast wel één Nederlandse artiest waar hij of zij graag wat danspasjes op waagt. Of uit volle borst bij meezingt. Artiesten boeken is dé manier om je geliefde te verrassen!

Artiesten boeken: 3 verschillende thema’s

Een feest heeft altijd een thema. Soms is het erg duidelijk (denk: proud to be fout, de eighties of een bepaalde kleur), maar soms is het onbewust. Je kunt de artiesten boeken aansluitend op het thema, óf het artiesten boeken bepaalt je thema. Dat klinkt misschien wat cryptisch, maar hieronder wordt het duidelijker. Er zijn grofweg 3 algemene thema’s voor een feest:

  • Dansfeest
  • Borrelfeest
  • Jubileumfeest

Het dansfeest zie je vooral terug bij de jongere generatie. De mensen die nog de puf en de flexibiliteit hebben om hun moves te showen aan alle feestgangers! Voor dit thema zijn een aantal verschillende artiesten te boeken. Dit zijn voornamelijk zangers met bekende plaatjes waarop je lekker kunt dansen. Denk bijvoorbeeld aan Ali B, Kraantje Pappie, Davina Michelle (van ‘Duurt te Lang’), Maan, De Jeugd van Tegenwoordig (‘Watskebeurt?!’)… Genoeg keuze! Een tweede optie is een borrelfeest. Hierop wordt meer gepraat dan gedanst, en gaat het bij het artiesten boeken dus meer om het vinden van fijne achtergrondmuziek. Op de website https://www.artiesten-boeken.nl/over-partybookers/artiesten-boeken vind je een scala aan artiesten die akoestische optredens verzorgen. Tokkelend op de gitaar… Een leuk voorbeeld om hier te noemen, is de band ‘De Swingers’. Dit trio maakt jazz muziek voor op de achtergrond – óf voor op de dansvloer, mochten je gasten toch even hun voetjes willen bewegen. The choice is yours. Zo zijn er meer jazztrio’s te vinden; uitermate geschikt voor een borrelfeest, dus! Tot slot de grote klapper: het jubileumfeest. Hiervoor kun je uit helemaal uit je dak gaan! Je kunt artiesten boeken die bekend zijn, imitators aanvragen die alle gasten laten meezingen, of zangers die geen enkel oog droog laten. Voorbeelden zijn: Guus Meeuwis (voor een heerlijke avond meezingen en lachen), Anouk (lekker rocken!), BLØF, DI-RECT… En ga maar door. Dit is echter wel de duurdere variant van het artiesten boeken, want ze zijn allemaal bekend. Mocht je het goedkoper willen, dan zijn de imitatiebands- en artiesten een goede oplossing. Of wanneer je meer van de Engelse muziek bent. Zo zijn er imitatieartiesten van Amy Winehouse, Elvis (natuurlijk), Tina Turner en Whitney Houston. Kortom: voor elk feest kun je wel artiesten boeken!

Waar kan ik deze artiesten vinden?

Wil je artiesten boeken voor je feest, ga ze dan niet mailen. Zangeressen, bands en zangers werken meestal via websites en bureaus die hun optredens regelen. Probeer dus via deze manier contact te leggen – maar let wel op dat de website betrouwbaar is! Het is wel het internet, en dus kunnen er oplichters tussen zitten die zéggen artiesten voor jou te boeken, maar vervolgens alleen je geld cashen en er vandoor gaan. Een site die ik zou adviseren, is  http://www.artiesten-boeken.nl. Partybookers is een bekend en ervaren bookingsbureau voor allerlei soorten artiesten. Je hebt ruime keus en bent niet te veel geld kwijt. Wil je artiesten boeken, dan ben je hier op de juiste plek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn