Tijdelijk een opslagruimte huren voor onze spullen

Tijdelijk een opslagruimte huren voor onze spullenMijn vriendin en ik zijn vorige week in ons nieuwe huis ingetrokken. In onze gemeente is een groot tekort aan woningen, vandaar dat de gemeente een groot project is begonnen om een nieuwe wijk te bouwen. Mijn vriendin en ik huurden hiervoor een appartement aan de rand van de stad, maar hadden direct interesse in dit project. We hadden een brief van de gemeente ontvangen met een uitnodiging voor een informatieavond. Tijdens deze avond kregen wij een uitleg over alle plannen en konden wij ons inschrijven voor woningen. Er zouden veel verschillende woningen beschikbaar komen en wij vonden twee type woningen erg mooi, hier schreven wij ons op in. Een maand later kregen wij te horen dat wij waren uitgekozen voor een van de woningen, als wij de hypotheek konden regelen, dan konden wij het huis kopen. Gelukkig bleek dat dit mogelijk was en wij besloten om het huis te kopen. De bouw van de woning zou nog ongeveer een jaar duren, hierdoor hadden wij met onze huisbaas afgesproken dat wij 14 maanden later het appartement uit zouden gaan, dit soort projecten hebben vaak vertraging. Het bleek dat er inderdaad een vertraging was, maar helaas meer dan 14 maanden. Gelukkig konden wij de laatste maanden bij mijn ouders intrekken, maar wij moesten wel en opslagruimte huren. Wij hadden te veel spullen om naar mij ouders mee te nemen, waardoor de spullen bergen in een opslagruimte de beste keuze zou zijn. Op het moment dat wij naar mijn ouders verhuisden, zou de bouw nog 2 maanden duren, waardoor we minimaal een opslagruimte moesten zoeken voor deze twee maanden. Waarschijnlijk zouden we de ruimte iets langer huren, zodat we ook nog konden verbouwen in ons nieuwe huis en de spullen niet in de weg zouden staan.

Opslagruimte huren bij Easybox

Online zochten mijn vriendin en ik naar een plek om onze spullen te stallen en het liefste in een opslagruimte. Wij wilden graag dat onze spullen veilig opgeborgen zouden zijn, daarom had onze voorkeur naar een professioneel bedrijf. We vonden gelukkig al snel diverse websites waar we een ruimte in de buurt konden huren. We vergeleken het aanbod en de prijzen bij de verschillende bedrijven en kozen uiteindelijk voor Easybox. Wij hadden Easybox via de website https://www.easybox.nl/ van dit bedrijf gevonden en zij boden precies aan waar wij naar zochten. We konden hier een opslagruimte huren voor een korte tijd en op een flexibele manier. Als we langer nodig hadden dan 2 maanden, dan zou dit geen probleem zijn, we konden de huur vlak voor het einde opzeggen. Dit bedrijf heeft veel verschillende ruimtes met verschillende oppervlaktes, waardoor wij een opslagruimte konden huren die precies goed voor ons was. Het huren van de opslagruimte was erg goedkoop, goedkoper dan bij de concurrenten. Daarnaast heeft het gebouw een goede beveiliging en hebben de spullen bescherming van water en kou. We konden onze spullen gemakkelijk lossen bij het gebouw en opslaan, omdat er een laadruimte is.

De spullen goed opgeslagen

Het was voor mijn vriendin en mij een goede keuze om een opslagruimte te huren bij Easybox. De spullen stonden hier goed opgeborgen en we konden alsnog gemakkelijk bij onze eigendommen. We konden 7 dagen per week bij onze spullen om iets op te halen dat wij nodig hadden. Vlak voordat wij onze spullen weer nodig hadden hadden wij de huur opgezegd en daarna konden wij alles weer meenemen. Voor het huren van een opslagruimte is Easybox een goede keuze.

  • Zeer goedkoop
  • Diverse ruimtes te huur
  • Vlak van te voren opzeggen
  • Beveiliging in het pand
  • Elke dag toegang tot spullen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn