Les de dorst van uw bezoekers met waterkoelers van Aqua & Beans

Zoals u van ons gewent bent selecteren wij altijd de beste artikelen om een zo breed mogelijke dienstverlening voor uw klanten te kunnen bieden. We hebben daarom dit keer de keuze gemaakt voor de waterkoelers van Aqua & Beans. Deze waterkoelers zijn namelijk een uitstekende aanvulling op uw dienstverlening, zodat u, ongeacht wat voor bedrijf u ook heeft, uw klanten van een verfrissend glaasje water kunt voorzien. Uw klanten of gasten kunnen eenvoudig zelf een glaasje water uit de waterkoelers tappen, zonder dat u hier zelf bij aan te pas hoeft te komen. U hoeft enkel in de gaten te houden dat de watertoevoer voldoende is en zelfs dat is vaak niet eens nodig. We leggen uit wat de voordelen zijn van het plaatsen van waterkoelers bij u op locatie.

Waarom u waterkoelers zou moeten plaatsen

De waterkoelers van Aqua & Beans zijn te bezichtigen op aqua-beans.nl. Hier wordt al snel duidelijk dat waterkoelers in verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn. Ze hebben echter allemaal hetzelfde doel, namelijk klanten en gasten voorzien van een heerlijk fris glas water. Het is niet alleen gastvrij om deze mensen een glaasje water aan te bieden. Het is ook nog eens gezond. Op de werkvloer wordt nog steeds te weinig gedronken en vooral mensen die onderweg zijn krijgen te maken met het probleem dat ze te weinig vocht gedurende de dag tot zich nemen. Water is een eerste levensbehoefte dat meer doet dan alleen het lessen van de dorst. Wanneer u bijvoorbeeld een vergadering heeft, dan is het goed om één of twee glazen water van te voren te drinken. Dit stimuleert namelijk de afvoer van afvalstoffen, het verfrist en maakt daarmee de gedachten helder. Het is na het drinken van water beter mogelijk om te concentreren en actief deel te nemen aan een gesprek. Het is daarnaast de meest natuurlijke en dus gezonde manier van drinken. De waterkoelers bieden dan ook vele voordelen en Aqua & Beans is hier goed op ingespeeld. De koelers die hier verkrijgbaar zijn, dienen namelijk niet alleen de bovenstaande doelen, maar gaan nog net even een stapje verder. Zo zijn er waterkoelers verkrijgbaar die:

  • Koel water serveren
  • Koel en koud water serveren
  • Koel, koud én warm water serveren

Waterkoelers zijn zo dus multifunctioneel. Daarnaast zijn er koelers verkrijgbaar met de bekende 18 liter flessen met water, die ondersteboven op de waterkoeler geplaatst kunnen worden. Andere waterkoelers kunnen weer aangesloten worden op het waternet. Het is daarmee mogelijk om op verschillende locaties een waterkoeler te plaatsen, ongeacht of er wel of geen aansluiting op het waternet beschikbaar is.

De keuze voor de juiste waterkoeler

Wat u voor waterkoeler wilt kiezen is afhankelijk van de locatie waar u deze wilt plaatsen. Indien er de mogelijkheid is om een waterkoeler op het waternet aan te sluiten, dan heeft u vrijwel geen omkijken meer naar de waterkoeler. U hoeft geen waterflessen te vervangen en bent er dus van verzekerd dat er altijd een continue toevoer van fris water is wat uw klanten of gasten uit de koeler kunnen tappen. Is er geen wateraansluiting beschikbaar dan kunt u de waterkoeler inclusief de waterflessen bestellen via de website van Aqua & Beans. U heeft overigens ook nog keuze in verschillende uitstralingen waarin een waterkoeler geleverd kan worden. Neemt u dus eens een kijkje op de website van Aqua & Beans en neem contact met hen op voor meer informatie en een offerte passend op de locatie waar één of meerdere koelers wilt plaatsen. Een waterkoeler is tegenwoordig een dienstverlening die onmisbaar is voor elk bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn