Ik schakelde een boekhouder voor zzp in

Een aantal jaar geleden heb ik controle gehad van de Belastingdienst. Ik ben namelijk tien jaar geleden voor mezelf begonnen als zzp’er en kennelijk had de Belastingdienst zorgen bij mijn boekhouding want ze wilden het graag een keer komen bekijken. Toen zij bij mij langskwamen, stond het huilen mij al snel nader dan het lachen. Ik bleek namelijk mijn aangiftes vele jaren op rij verkeerd gedaan te hebben en daardoor had ik veel minder geld afgedragen dan ik eigenlijk verplicht was. Vandaar dat ik heel veel geld moest gaan betalen. Om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen, ben ik eens even gaan kijken of ik ook een boekhouder voor zzp kon vinden. Wanneer je namelijk met een boekhouder voor zzp samenwerkt, kun je er zeker van zijn dat je niks over het hoofd ziet wanneer je aangifte doet voor de Belastingdienst. Ik ben daarom fanatiek op zoek gegaan naar een goede boekhouder voor zzp en deze heb ik uiteindelijk gevonden via de site Finovion.nl. Deze site sprak mij heel erg aan en ik heb daarom meteen even gekeken of zij mijn boekhouder voor zzp zouden willen worden. Toen ik even met deze mensen belde, kreeg ik meteen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die mij heel goed geholpen heeft om mij aan een goede boekhouder voor zzp te koppelen. Ik mocht al heel snel een keer langskomen om mijn zaak te bespreken. Ik moest alles meenemen waar het ging over mijn administratie. Ik vond het heel prettig dat ik al heel snel een keer langs mocht komen en ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Nu ik namelijk een boekhouder voor zzp in de arm heb genomen, weet ik zeker dat mijn administratie altijd op orde heb.

Een boekhouder boekhouder voor zzp vind je hier!

Toen ik eenmaal met de mensen van Finovion in contact was gekomen, had ik al snel in de gaten dat ik met experts te maken had. Deze mensen hebben mij namelijk heel goed kunnen uitleggen waar ik bij het doen van belastingaangifte op moest letten. Zo had ik bijvoorbeeld niet goed in de gaten dat ik gebruik kon maken van heel veel aftrekposten. Ik betaalde daardoor altijd veel te veel belasting op bepaalde gebieden. Op andere gebieden betaalde ik weer veel te weinig aldus mijn boekhouder voor zzp. Ook vertelde deze expert mij dat ik veel beter mijn bonnetjes moest bewaren. Als ik deze namelijk bewaarde, kon ik ook meer aanspraak maken op andere aftrekposten. Genoeg reden dus om alles wat ik uitgegeven heb, te administreren aan de hand van het bewaren van bonnetjes. Ik doe dit nu op aanraden van mijn boekhouder voor zzp, een aantal jaar en dat bevalt mij heel erg goed. Ik ben er nu altijd zeker van dat deze boekhouder voor zzp ervoor zorgt dat mijn boekhouding altijd in orde is. Mocht u daarom ook een professional in de arm willen nemen, dan raad ik u aan om deze persoon in te schakelen. Ik kan u garanderen dat u door hen heel goed geholpen zal worden, dat weet ik namelijk uit ervaring.

Mijn administratie is altijd op orde

Sinds ik met de mensen van dit kantoor samenwerk, is mijn administratie altijd goed. De Belastingdienst heeft dit ook gezien en zij hebben laten weten dat ik nu alles goed doe. Kortom:

  • ik heb heel veel baat gehad bij de diensten van dit kantoor
  • ik raad dit kantoor aan iedereen aan
  • ik heb mijn boekhouding nu altijd keurig in de boeken

Meer weten? Kijk op Finovion.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn