Rijlessen in Rotterdam voor mensen met een beperking

Als je leeft met een beperking, is het heel lastig om een vrij leven te leiden. Maar er zijn zeker manieren om ervoor te zorgen dat je je zo weinig mogelijk laat beperken door je handicap. Het is namelijk ook voor mensen met een beperking mogelijk om rijlessen in Rotterdam te volgen. Hoe mooi is dat? Ik weet dit omdat mijn eigen zoon leeft met een beperking. Hij kan zijn rechterarm niet goed gebruiken waardoor het heel lastig is voor hem om een aantal dingen te doen. En een van die dingen is rijden in een auto. Toen hij bijna zijn 18e verjaardag vierde, besloot ik even goed onderzoek te doen naar de mogelijkheden rond rijlessen in Rotterdam voor mensen met een beperking. Ik hoopte dat het mogelijk zou zijn voor hem. Want aangezien fietsen voor hem heel lastig is, hoopte ik dat autorijden voor hem wel een optie zou zijn. Dan zou hij zich goed kunnen redden en ervoor zorgen dat hij zich zelfstandig zou kunnen verplaatsen, zowel voor korte als voor lange afstanden.

Veel redenen om rijlessen in Rotterdam te volgen bij Kruisboog

Ik ben online gaan zoeken naar de beste opties voor rijlessen in Rotterdam waarbij mensen met een beperking terecht zouden kunnen. Er zijn niet heel veel opties en daarbij wilde ik dat we echt de beste rijschool zouden uitkiezen om ervoor te zorgen dat mijn zoon ten eerste goed zou leren rijden en dat dit ook op een zeer veilige manier zou gebeuren. Daarom heb ik het hele internet afgestruind om websites goed te bekijken en om te checken hoe anderen dit hebben ervaren. Op internet kun je ook ervaringen van anderen vinden en dat vind ik altijd een goede afspiegeling van wat een rijschool werkelijk te bieden heeft. Ik heb ook in mijn omgeving aan mensen met een beperking gevraagd of en waar zij rijlessen in Rotterdam hebben gevolgd. En uiteindelijk was er voor mij duidelijk een bovenliggende partij die echt veel goeds te bieden heeft als het gaat om rijlessen in Rotterdam voor mensen met een beperking:

  • Gecertificeerde instructeurs
  • Aangepaste auto
  • Veel ervaring en expertise

En de rijschool waar ik het over heb, is Autorijschool Kruisboog.

Meer vrijheid met een rijbewijs

Heb je een beperking en wil je rijlessen in Rotterdam volgen om je rijbewijs op een veilige en goede manier te halen? Ga dan naar de site rijschool-kruisboog.nl want wij zijn heel blij dat wij voor Kruisboog hebben gekozen. We hebben mijn zoon voor zijn verjaardag de rijlessen in Rotterdam van Kruisboog gegeven en hij was echt dolgelukkig. Het was een verrassing voor hem en het zou zo bijzonder zijn als het daadwerkelijk zou lukken. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat hij supergoed werd begeleid. Ik heb het hele proces van dichtbij meegemaakt en vanaf het begin heeft hij zich er goed gevoeld. De aangepaste auto is top en helemaal geschikt voor hem. De instructeurs zijn ontzettend goed en ze hebben hem heel professioneel begeleid. Zodat hij niet alleen alle kneepjes van het autorijden kon leren, maar ook vol zelfvertrouwen achter het stuur kon zitten. Hij heeft inmiddels zijn rijbewijs gehaald en daar zijn we deze bijzondere rijschool heel erg dankbaar voor. Hij heeft gespaard voor zijn eigen auto en inmiddels kan hij in zijn eigen auto rijden. Hij heeft zijn leefruimte enorm vergroot en kan nu gaan en staan waar hij maar wil. Wil je dit ook, ga dan naar Autorijschool Kruisboog want dit is een gespecialiseerde rijschool die echt het beste uit de leerlingen met een beperking haalt.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn