Een stadsfiets in Arnhem kopen

Ik werk sinds 2016 in Arnhem. Na mijn studie ben ik bij een bedrijf in Apeldoorn gaan werken, maar ik vond uiteindelijk een leuke baan bij een bedrijf in Arnhem. Bij het vorige bedrijf werkte ik ook op de IT-afdeling, maar het werk vond ik hier vaak saai. De interessante opdrachten werden altijd aan de meest ervaren medewerkers gegeven, waardoor ik de saaie en gemakkelijke opdrachten moest doen. In het begin vond ik dat niet erg, want ik dacht dat ik uiteindelijk ook dit soort opdrachten zou krijgen. Ik dacht dat ik aan mijn baas moest laten zien dat ik de opdrachten aankon. Toen ik dit aangaf tijdens een gesprek, zei hij dat dit niet snel zou veranderen. Het leek mij toen beter om een baan te vinden bij een ander bedrijf en een aantal maanden vond ik de baan die ik nu heb. Elke dag ga ik met de trein naar Arnhem, daarna ga ik met mijn stadsfiets naar mijn werk. Op het station is een grote fietsenstalling en daar heb ik mijn stadsfiets staan. Ik moet nog een kwartier fietsen naar mijn werk, maar ik vind het fijn om te doen. Ik heb altijd een regenpak bij mij voor als het regent. Met de fiets ben ik sneller op mijn werk dan met de stadsbus en het is goed voor mijn conditie. Ik was in het begin bang dat mijn fiets gestolen zou worden, maar dat gebeurde slechts een keer, dit was twee weken geleden. Toen ik aankwam op het station was mijn stadsfiets weg en ik moest met de stadsbus naar mijn werk. Ik was van plan om zo snel mogelijk een nieuwe stadsfiets in Arnhem te kopen, want ik maak er veel gebruik van.

Een stadsfiets bij Bike Gigant gekocht

Mijn vorige fiets had ik een keer van huis meegenomen. Ik had nog een oude fiets staan en ik deze fiets kan mee de trein in. De fiets was al erg oud en ik vond het niet zo erg dat hij gestolen was, de fiets reed niet zo lekker meer. Op mijn werk vroeg ik of iemand een goede fietsenzaak kende om een nieuwe stadsfiets te kopen. Een van mijn collega’s raadde mij Bike Gigant aan. Hij had daar een jaar geleden zijn nieuwe fiets gekocht en zei dat ze ook veel tweedehands fietsen verkopen. Ik bezocht hun website bikegigantapeldoorn.nl om het adres van de fietsenzaak op te zoeken. Ik zag dat ze ook een aantal tweedehands fietsen op hun webshop hadden staan. Na mijn werk ging ik langs bij Bike Gigant. Ik zag dat ze erg veel verschillende fietsen te koop hadden staan. Ik wilde niet veel geld uitgeven aan mijn nieuwe stadsfiets, want hij kan altijd gestolen worden. Ik vond een mooie fiets voor een goede prijs. De fiets ziet er nog erg goed uit en rijdt erg lekker. Ik zette de fiets op het station, zodat ik er de volgende dag gebruik van kon maken.

Erg blij met mijn fiets

Ik ben erg blij met de stadsfiets die ik bij Bike Gigant heb gekocht. Het is een erg goede fiets voor het bedrag dat ik betaalde. Deze fiets rijdt beter dan mijn vorige fiets. Ik heb ook een nieuw fietsslot gekocht, want ik wil niet dat deze stadsfiets gestolen wordt

Ik kan Bike Gigant aanraden als fietsenwinkel in Arnhem

  • Ze hebben een groot aanbod aan fietsen, zowel nieuw als tweedehands
  • De fiets die ik gekocht heb is erg goed en was niet duur
  • Je kan ook veel accessoires kopen bij deze fietsenwinkel
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn