Petjes met logo voorzien, reken maar op Maxilia

Petten worden misschien nog wel het meest gedragen door jongeren. Maar ook op het werk zoals in winkels of magazijnen kunnen petten simpelweg verplicht zijn voor man en vrouw, jong en oud. Dergelijke bedrijven willen graag hun petjes met logo voorzien. En dergelijke bedrijven willen wij graag aanspreken in deze tekst. Of u nu eenmalig petjes met een logo wilt bestellen of regelmatig, bij maxilia bent u in ieder geval aan het juiste adres. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Neemt u in dat geval even een kijkje op onze website en kies daar voor de petjes met logo optie. U zult zien dat we van alle markten thuis zijn en vele petten aanbieden. Denk aan zeer felgekleurde petjes tot aan monochrome petten. Met petten met een kliksluiting of met klittenband. En natuurlijk heel goedkope petten tot aan luxe caps. Zo is er qua design hopelijk voor ieder wat wils. Hebt u al een logo laten ontwerpen voor uw bedrijf? Dan kunt u dat logo uploaden en strategisch op de pet plaatsen. U kunt aangeven hoeveel petten u er wilt. Er is wel een minimumaantal waar we ons aan houden maar dat zijn er bijvoorbeeld slechts 25. Leuk als u petjes met logo voorziet voor uw schoolklas tijdens een sportweek of iets dergelijks. Wilt u in groten getale petjes met logo kopen? Ook dan bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. Het is in dat geval wel aan te raden om even een offerte aan te vragen.

Snel uw petjes met logo voorzien

Een logo is een afbeelding dat uw bedrijf vertegenwoordig. Het kan een simpele combinatie van de voorletters van uw bedrijf zijn of een afbeelding van een mascotte. Er zijn vele logo’s in de wereld dus het is nog een hele klus om iets origineels te bedenken. Natuurlijk willen we u graag tegemoetkomen en daarom kunt u onze hulp inroepen om de petjes met logo bestelling eenvoudiger te maken. Laat het bijvoorbeeld maar aan onze designers over om eerst een proefdruk te maken van deze petjes met logo. U kunt de proefdruk digitaal bekijken maar we kunnen het ook eerst naar u toesturen. Bent u tevreden over de kwaliteit? Geef dan de bevestiging en we gaan tot de druk en de levering over. In principe kunnen we uw petjes snel met logo voorzien zodat u het binnen enkele werkdagen al in huis hebt. Weet u eigenlijk al wat u hier mee gaat doen?

  • Is het een cadeautje voor uw collega’s, uw schoolkinderen of studenten?
  • Of gaat u het tijdens een conferentie of jaarbeurs uitdelen?
  • Het is ten slotte ook geen slecht idee om het in een kerstpakket te stoppen.
  • Wilt u meer handige tips? Kijk dan wederom snel even op onze website.

Laat al het drukwerk in de toekomst maar aan Maxilia over

Of het nu gaat om petjes met logo of het voorzien van alle werkkleding van dergelijke informatie, wij zijn een totaalbedrijf en kunnen zelfs al uw kantoorartikelen en al het promotiemateriaal voor uw bedrijf gaan leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Leeft u uit op onze site en vraag gerust een offerte aan. Ook bij andere vragen bent u van harte welkom om even met de klantenservice te mailen of te bellen. Als u graag wat meer inspiratie wilt opdoen dan moet u even onze sociale media opzoeken. Zo vindt u op Facebook, Instagram, Twitter en ons eigen blog diverse voorbeelden van reeds afgerond werk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn