Dozen voor verzending

Steeds meer mensen bestellen artikelen per internet en dat heeft voor jou als bedrijf tot gevolg dat je steeds meer pakketten moet verzenden. Daar moet je dan natuurlijk wel dozen voor hebben, anders wordt het verzenden immers erg lastig. Voor het verpakken van je pakket kun je kiezen voor hergebruik van verpakkingsmaterialen die jij zelf binnen krijgt. Dit heeft voor jouw bedrijf als voordeel dat het natuurlijk erg voordelig is, je hoeft zo geen extra kosten voor verpakkingsmateriaal te maken. En voor het milieu is het ook gunstig, hoe meer materialen er hergebruikt worden, hoe minder afval er gecreëerd wordt. Maar het op deze manier hergebruiken van dozen heeft helaas ook nadelen. Ten eerste staan er vaak logo’s op van het bedrijf dat de doos als eerste verstuurd had en dat kan verwarrend zijn voor degene die het pakketje ontvangt. Ze kunnen hierdoor zich vergissen in de afzender. Daarnaast is het zo dat het voor jou veel ruimte inneemt om op deze manier voor ieder pakket een doos op voorraad te hebben. En dan kan het ook nog eens zo zijn dat de dozen die jij toegestuurd krijgt niet de juiste afmetingen hebben om jouw artikelen weer in te verzenden naar klanten toe. Het is dus geen ideale oplossing en het zelf aanschaffen van nieuwe exemplaren kan dan ook een betere keus zijn.

Dozen in vele varianten

Zelf de dozen kopen die jij nodig hebt voor het verzenden biedt jouw verschillende pluspunten. Het eerste punt is dat je zelf het formaat kunt bepalen en je dus de maten kunt kiezen die voor jou het meest ideaal zijn. Dit is belangrijk omdat artikelen die jij verstuurd goed in de doos moeten passen. Heeft deze het juiste formaat, dan is de kans op beschadigingen onderweg zo klein mogelijk. Een andere optie die je hebt als je zelf dozen gaat uitzoeken, is dat je de sterkte uit kunt kiezen. Gebruik je exemplaren van golfkarton, dan kun je kiezen voor een enkele golf, maar ook voor een dubbele golf. Hierbij geldt: hoe meer golven, hoe sterker. Moet jij regelmatig zware producten versturen, dan is een dubbele golf dus zeker geen overbodige luxe. Tot slot komt er nog als voordeel bij dat jij bij zelf bestellen de mogelijkheid hebt om dozen met jouw bedrijfslogo te laten bedrukken. Op die manier maak je een goede eerste indruk bij de ontvanger van het pakket, het straalt immers veel professionaliteit uit als het bedrijfslogo op de doos staat.

Dozenhal biedt ruime variatie

Waar kun je nu het beste naartoe gaan als jij op zoek bent naar deze producten? Een bezoek brengen aan de site van Dozenhal is dan een goede keus. Je zult dan zien dat je bij hen heel veel verschillende keuzemogelijkheden hebt. Zo bieden zij:

  • standaardmodellen, in 2500 verschillende afmetingen
  • container- of palletdozen, die geschikt zijn voor verzending van extra grote artikelen
  • de tabaksdoos, een variant die extra sterk is

Uiteraard heb je bij hen de mogelijkheid om deze dozen te laten bedrukken met een opdruk van jouw keuze. Je kunt dan denken aan je bedrijfsnaam of bedrijfslogo, maar ook een ander ontwerp is natuurlijk mogelijk, dit hangt helemaal van jou af. Wil jij met het verzenden zo milieuvriendelijk mogelijk zijn, kies dan voor hun collectie van hergebruikte exemplaren. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit, maar zijn al eens gebruikt en daarom extra voordelig geprijsd en een duurzame optie! Wat voor jou ook de keus is, feit is dat Dozenhal jou altijd dozen kan leveren die helemaal passen bij jouw onderneming en bij de artikelen die jij moet verzenden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn