Kunstgras in de tuin?

Kunstgras in de tuin heeft af en toe nog het imago dat het er behoorlijk nep uit ziet. Met de producten van Tommygrass is dit echter zeker verleden tijd. De prachtige nep grasmatten van Tommygrass zijn amper van echt te onderscheiden. Wat ze wel voor hebben op een echte grasmat is dat er vrijwel geen onderhoud bij komt kijken. Kunstgras in de tuin kan u op jaarbasis dan ook vele uren besparen en zal er bovendien te allen tijde prachtig uitzien. Het hoeft uiteraard nooit worden gemaaid dus u kunt onder andere op de aanschaf en het onderhoud van een grasmaaier al een flinke besparing maken. Daarnaast is het verticuteren van een kunstgras tuin niet meer nodig en hoeft er niet te worden bij gezaaid. Het draait alleen nog maar om genieten van de buitenlucht zonder u zorgen te hoeven maken om de staat van het gras. Het imago dat het duur is om kunstgras in de tuin te hebben kan dus zeker de prullenbak in. Qua aanleg zal het u inderdaad iets meer geld kosten dan het geval zou zijn bij echt gras, maar in de jaren die daarop volgen is het zeker een besparing. Het is daarnaast ook milieuvriendelijk om kunst in de tuin te hebben. Het bemesten en besproeien is namelijk niet meer nodig en ook het gebruik van vaak slechte bestrijdingsmiddelen is verleden tijd. Er zijn kortom een hoop voordeel te behalen en dit is zeker het geval als u voor de producten van Tommygrass kiest.

Goedkoop kwalitatief hoogwaardig kunstgras in uw tuin

Voor vele toepassingen zijn de producten van Tommygrass uitermate geschikt. Voor alles wat hier te koop is gaat bovendien op dat het van uitstekende kwaliteit is, maar toch scherp qua prijs. U hoeft nooit bang te zijn om teveel te betalen voor kunstgras in de tuin als u de inkopen doet bij Tommygrass. Handig om aan te vragen is het informatiepakket met daarin onder andere stalen van de diverse soorten die verkrijgbaar zijn. Het zelf voelen en bekijken van de soorten kunstgras voor een tuin kan uw keuze een stuk gemakkelijker maken en zorgt er zeker voor dat u precies de tuin of het speelveld krijgt dat u voor ogen heeft. Overigens zijn de kunstgrasproducten van Tommygrass voor vele toepassingen uitermate geschikt. Het is dus zeker niet alleen het ideale kunstgras voor een tuin. Andere plekken waar het prima kan worden neergelegd en waar u er zeker veel plezier van zult hebben zijn onder andere de volgende:

  • Balkons
  • Dakterrassen
  • Rondom zwembaden
  • Speeltuinen en sportvelden

Het zal in tegenstelling tot echt gras erg lang mooi blijven en een veilige ondergrond bieden voor bijvoorbeeld spelende kinderen. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken, iets wat ideaal is als uw huisdieren vaak in de tuin zijn. Voor mensen met hooikoorts is het een opluchting dat er een stuk minder pollen in de lucht zullen zweven.

Voor particulier en professional de juiste keuze

Bij Tommygrass is het voor professionals mogelijk om groot in te slaan. Bijvoorbeeld voor hoveniers en stratemakers is dit het ideale adres om alles wat u maar nodig kunt hebben in één keer te bestellen. Daarnaast zijn ook particulieren uiteraard van harte welkom om bij ons de producten aan te schaffen. De prijzen zijn in alle gevallen lekker laag en aangezien er naast het nep gras ook mogelijkheden zijn om alle andere producten, zoals vulzand en geotextiel, aan te schaffen bent u snel klaar. Als u kortom ook het niet van echt te onderscheiden kunstgras in de tuin wilt dan bent u bij Tommygrass-kunstgras.nl aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn