Ik liet bij Wijnwinst.nl wijnglazen bedrukken

Vorig jaar zijn mijn vrouw en ik een eigen restaurant begonnen. U wilt niet weten hoeveel werk het is om een dergelijke zaak van de grond af op te bouwen. Er komt heel veel bij kijken, maar het resultaat mag er dan uiteindelijk ook naar wezen. Wij beschikken momenteel namelijk over een prachtige eetgelegenheid en wij hebben het geluk gehad dat wij veel klanten hebben mogen verwelkomen. Een van de dingen die onze gasten altijd heel erg waarderen, is het feit dat wij heel veel aandacht hebben gestoken in de details in ons restaurant. Een heel goed voorbeeld hiervan ligt besloten in het feit dat wij wijnglazen bedrukken. Dit doen we natuurlijk niet zelf maar via een bedrijf, Wijnwinst.nl welteverstaan. Het leek ons namelijk een leuk idee, wijnglazen bedrukken. Wij wilden namelijk graag de naam van onze eetgelegenheid op een glas hebben staan en daarom leek het ons dat wijnglazen bedrukken een leuke manier was om de naam van ons restaurantje onder de aandacht van onze gasten te brengen. Omdat wij destijds nog nooit van Wijnwinst.nl hadden gehoord, zijn wij destijds even op het internet gaan zoeken naar bedrijven die we konden inschakelen voor het wijnglazen bedrukken.

Wijnglazen bedrukken is voordelig en mooi!

Wij zijn destijds gewoon even op het internet gaan zoeken naar bedrijven die we konden vragen voor het wijnglazen bedrukken. Op die manier kwamen we al heel snel terecht op de site van Wijnwinst.nl. Toen wij zagen wat dit bedrijf allemaal kon wanneer het ging over wijnglazen bedrukken, was het ons meteen duidelijk dat wij niet langer meer verder hoefden te zoeken. Hier moet je namelijk zijn wanneer je op zoek bent naar hoogwaardig vakwerk, dat was ons meteen wel duidelijk. Bij Wijnwinst.nl werken namelijk mensen die echt alles weten van wijnglazen bedrukken. Wij hebben een tamelijk ingewikkeld logo dat wij op de glazen wilden hebben, en daarom wilden wij enkel en alleen in zee gaan met mensen die zowel van de hoed alsook van de rand wisten. Bij Wijnwinst.nl zaten wij helemaal goed, dat was ons heel snel duidelijk. Wij hebben vervolgens even contact opgenomen met een van de medewerkers van dit bedrijf omdat wij nog een aantal specifieke vragen hadden over het wijnglazen bedrukken. Vervolgens hebben wij een offerte aangevraagd omdat we namelijk heel erg veel glaasjes wilden bestellen. Die offerte hadden we binnen een dag in huis en toen konden wij de opdracht geven. Zo was alles in een mum van tijd geregeld, dat maak je maar zelden mee.

Het eindresultaat is verbluffend!

Inmiddels hebben wij het eindproduct in de kast staan en ik kan u vertellen dat onze gasten heel erg enthousiast zijn over het eindresultaat. Wij krijgen heel vaak complimenten over de glazen waarin we onze heerlijke wijn schenken. Dat is ook niet verbazingwekkend te noemen, het eindresultaat is namelijk ook zonder enige vorm van overdrijving verbluffend te noemen. Ik ben dus heel erg tevreden over Wijnwinst en kan daarom zeggen dat:

  • Ik zeer tevreden ben over het fantastische eindresultaat
  • Ik eveneens zeer te spreken ben over de prijs van dit stukje vakmanschap
  • Ik dit bedrijf daarom aan iedereen van harte zou willen aanraden

Mocht u ook graag met dit bedrijf in zee willen gaan, dan raad ik u aan om eens even op de site van deze onderneming te kijken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om tot een prachtig eindresultaat te komen. Ook kunt u even op de site kijken voor het opdoen van inspiratie. Dat heeft ons destijds heel erg op weg geholpen. Kijk daarom vandaag nog even op het web.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn