Organiseer een te gekke familiedag in Overijssel

Wie vindt het niet belangrijk om tijd met zijn of haar familie door te brengen? Daarom was ik van plan om een familiedag in Overijssel te organiseren. We spreken wel een keer per jaar af met de hele familie, maar dan doen we eigenlijk altijd hetzelfde. Dan gaan we uit eten in hetzelfde restaurant. Dat is natuurlijk prima, maar ik wilde een keer iets anders. Het is leuk om bij te kletsen, maar als je een keer een andere familiedag in Overijssel organiseert, kun je mensen ook weer op een andere manier leren kennen en dat leek me helemaal geweldig voor een familiedag. Overijssel is voor ons de perfecte plek om af te spreken, aangezien dit centraal ligt voor alle familieleden. En dat is wel zo handig, want hier is er meer dan genoeg te doen voor groepen. Ik ben online gaan kijken naar wat er zoal te doen is als het om een familiedag in Overijssel gaat. Ik ben zelf best druk dus ik wilde de organisatie liever bij een bedrijf neerleggen. Dat is ook niet mijn expertise, dus het zou makkelijk zijn als een bepaald bedrijf veel taken omtrent de organisatie uit handen zou kunnen nemen.

Originele arrangementen voor familiedag in Overijssel

Ook wilde ik een familiedag in Overijssel die echt origineel zou zijn. Iets wat niemand eerder had gedaan, gewoon omdat ik het geweldig vind om zo nu en dan uit je comfortzone te stappen. Ik zocht op internet naar geschikte activiteiten en ik ben heel blij dat ik op een gegeven moment de site outdoorunlimited.nl heb gevonden. Hier vind je namelijk allerlei mogelijkheden als het gaat om een familiedag in Overijssel, en je kunt dat hier heel makkelijk regelen. Zij hebben veel moois te bieden:

  • Diverse arrangementen
  • Originele activiteiten
  • Vriendelijke prijzen

Dat was allemaal precies wat ik zocht. We hebben nogal een grote familie, dus het zou ook geschikt moeten zijn voor grote groepen van ruim dertig man. Ook zijn er kleinere kinderen bij, dus het zou ook fijn zijn om een familiedag in Overijssel te vinden die voor zowel ouderen als voor de kleintjes leuk zou zijn. En ik zou het heel fijn vinden als het buiten plaats kond vinden. Gelukkig heb ik op een gegeven moment een arrangement gevonden dat me helemaal geweldig leek…

Ga met de familie op avontuur

Wil je ook een originele familiedag in Overijssel meemaken die heel leuk voor jong en oud is? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de site van Outdoor Unlimited. Wij hebben een geweldige dag gehad met de hele familie. Ik had gekozen voor het thema middeleeuwen en dat was echt geweldig. Alles was in deze bijzondere stijl, voor zowel de kinderen als de volwassenen was dat heel erg leuk. Hier zijn ook de activiteiten op aangepast. Zo kon iedereen bijvoorbeeld touwtrekken of een riddergevecht doen. Je kon ook bijlwerpen en handboogschieten. Het was zo leuk om bezig te zijn en er kwamen mooie gesprekken op gang. We hebben veel lol gehad, ik kan het echt iedereen aanraden om eens iets anders te doen met de familie en te kiezen voor een van de arrangementen van Outdoor Unlimited. We hebben gekozen voor een buffet erbij en ook de drankjes werden verzorgd. Op die manier konden we vijf uur lang genieten van alle mooie dingen en ook van het heerlijke eten en van elkaar natuurlijk. Alles wordt voor je geregeld, daarom kun je zelf ook alles bewust meemaken en ben je niet bezig met de organisatie. Ga naar Outdoor Unlimited en beleef een avontuur met de hele familie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn