U bestelt gehard glas, wij snijden het vervolgens op maat

Zoekt u naar gehard glas omdat u uw badkamer aan het opfrissen bent? Wilt u een uitbouw zoals een serre? Ook dan zoekt u wellicht naar gehard glas omdat dit natuurlijk veel beter bestand is tegen heftige weersomstandigheden zoals hagel, windstoten en regen. Met dit glas kunt u ook een kantoor in een kantoor creëren. Denk aan het kantoor van de werkgever op een mooie hoekpositie van een kantoorpand. Met het gehard glas straalt u leiderschap uit. U zult het vanzelfsprekend verder voorzien van jaloezieën of andere zonwering. Kijkt u eens op glaswebwinkel.nl en zoek daar naar de categorie “gehard glas”.  U zult zien wat het belang kan zijn van dit type glas en waarom velen hiervoor kiezen. U ziet ook wat de moeilijkheid is aan het gehard glas: het moet voordat het de oven ingaat al voorzien zijn van alle verbindingsgaten. Het boren van gaten, het maken van uitsparingen en ook het slijpen van alle randen is een essentieel onderdeel van de productie van gehard glas. Daarom is het van groot belang om uitzonderlijk goed op te meten wat de afmetingen dienen te zijn. Daarna gaat het pas de oven in van Glaswinkel waar het op maar liefst 600 graden Celsius gebakken wordt tot het eindproduct. Het moet relatief lang in de oven omdat glas een slechte geleider van warmte is. Het duurt daarom wel even, zelfs bij deze hoge temperaturen, voordat de warmte de kern van het glas heeft bereikt. Daarna zal het snel afkoelen en ontstaat er een spanning tussen de buitenkant en de kern van het glas. Zoals de naam al zegt is dit ijzersterk glas: 5 keer zo sterk als ongehard glas.

Er zijn vele redenen om in gehard glas te investeren

U kunt gehard glas zowel binnen als buiten gebruiken. We hebben het gehad over badkamers, serres en kantoorwerkplekken. We denken ook aan andere industriële opties waar een inbraakwerende functie van groot belang is. omdat dit een zeer sterk materiaal is kunt u wel nagaan dat u dit niet eenvoudig inslaat. Dat maakt gehard glas tot een favoriet onder de inbraakwerende middelen. Bijkomend voordeel is dat als het breekt, het niet in duizenden kleine stukken breekt. Dat is gevaarlijk voor omstanders en bemoeilijkt het opruimen. Nee, gehard glas barst, als dit al lukt, in grotere stukken uiteen zonder scherpe rand. Dit is dan ook een type veiligheidsglas. Zoekt u echter een totaal ander type glas, bijvoorbeeld omdat u nieuwe kozijnen in uw woonkamer wenst? Ook dan zult u keer op keer bij ons slagen want wij verkopen tevens:

  • Gelaagd glas,
  • Dubbel en enkel glas,
  • Maar ook spiegels en zelfs isolatieglas.

Kies online direct de dikte van het gewenste materiaal en vink dit aan. Geef ook de afmetingen aan en vervolg uw digitale weg. Vul uw gegevens in en betaal direct. Wij gaan vervolgens aan het werk en gaan snel tot levering over. Moeten er echter al gaten ingeboord worden net als het toevoegen van bepaalde uitsparingen? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen want dit vraagt om maatwerk.

Liever een ander type glas? Ook dan kunnen we u verder helpen

Uiteraard voldoen al onze producten aan de hoge NEN normen. Voor zakelijke bestellingen of zeer specifiek maatwerk kunt u het beste even bellen of mailen. We komen graag bij u langs om een meting te doen en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op, een offerte waar u dus nog niet aan vast zit. Kijkt u ten slotte ook nog even bij de diverse accessoires waaronder allerlei schoonmaakproducten?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn