Op zoek naar vacatures bij KLM?

Passagiersvervoer, vrachtvervoer en technisch onderhoud zijn de kernactiviteiten van de luchtvaartmaatschappij. Daar biedt KLM altijd vacatures aan, via timing. KLM’ers zijn trots op hun bedrijf en het werk wat ze doen. Of je nu KLM vacatures zoekt op het platform, de bagagekelder, bij de techniek of vracht, op kantoor of in de operatie. Elke medewerker is belangrijk en jij dus ook! Ga je bij KLM werken, dan maak je deel uit van de grote, blauwe familie. KLM’ers vertrouwen op elkaars enthousiasme, flexibiliteit en slagkracht, want met elkaar maken zij het verschil.

Waarom kijken bij vacatures van KLM?

  • Bruisende wereld van de luchthaven
  • Goede en informele sfeer
  • Je krijgt voldoende lichaamsbeweging
  • Geen dag is hetzelfde, dynamische omgeving

timing biedt jou de kans om bij deze grote en unieke organisatie aan de slag te gaan. Doorlopend hebben ze verschillende KLM vacatures voor jou! Heb je een afgeronde opleiding LBO / MBO met of zonder werkervaring? Ben je nieuwsgierig? Fasten your seatbelt en kom in actie! Ze bieden jou een mooie kans op de één van de grootste luchthavens van de wereld met toegang tot talrijke trainings- en opleidingsmogelijkheden. Er zijn vacatures bij KLM voor je als bagagemedewerker, platformmedewerker, logistiek medewerker en nog veel meer! KLM heeft dus altijd de baan voor jou, via timing!

Werken bij KLM betekent het hebben van passie, energie, daadkracht en denkkracht. Dit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor veel KLM’ers. Deze koninklijke organisatie kent een grote verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen, werkzaamheden en culturele achtergronden.

Ga je werken bij KLM, dan maak jij het verschil. Met de inzet van jouw capaciteiten en die van je collega’s kan de Koninklijke luchtvaartmaatschappij voorop lopen in de internationale luchtvaart. KLM biedt je een stimulerende werkomgeving, volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet en biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die daarop aansluiten of daarop vooruitlopen.

Iets voor jou? Reageer dan snel op één van de openstaande KLM vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de timing App of meld je aan voor de timing Jobmail.

timing

Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien. Daarom doen ze er bij timing alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Want die aanpakkers zijn de ruggengraat van de huidige economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. En daar zijn ze bij timing al 25 jaar trots op.

Zowel flexkrachten als opdrachtgevers zijn liever aan het werk, dan bezig met het regelen van werk. Daarom willen ze het regelen van uitvoerend werk makkelijker maken. Dat doen ze bijvoorbeeld door goede kandidaten en opdrachtgevers voor elkaar beter vindbaar en voorspelbaar te maken.

Alles en iedereen binnen timing is er op gericht om de opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel mogelijk te helpen. Ze bedenken slimme oplossingen voor alles wat het regelen van tijdelijk werk stressvol maakt. Doorlopend ontwikkelen en verbeteren ze hun (persoonlijke en digitale) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van hun organisatiecultuur. timing is onderdeel van de ADG-dienstengroep. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren ze elk jaar groei en behoren we tot de top 3 van uitzendorganisaties. Bent u dus op zoek naar vacatures bij KLM? Neem direct een kijkje op de website van timing.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn