Het beste uit uw organisatie halen met Qlik Geoanalytics?

Of u nu al over veel data beschikt of deze nog uit uw organisatie moet halen, met Qlik Business Intelligence oplossingen kunt u nieuwe betekenis geven aan uw data. Met een Business Intelligence tool is het mogelijk data over uw verkoopprestaties, voorraden of kosten in kaart te brengen en te analyseren. Vaak komen hier verrassende inzichten uit. Misschien is één van uw bedrijfslocaties beduidend winstgevender dan uw andere locaties. Dan wilt u weten waarom, zodat u ervoor kunt zorgen dat al uw vestigingen zo goed presteren. Laat dat nu net mogelijk zijn met Qlik Geoanalytics. Deze aanvullende applicatie voor de Business Intelligence tool Qlik, geeft u direct inzicht in de prestaties van al uw vestigingen. Met Qlik Geoanalytics kunt u namelijk al uw gegevens filteren op locatie. Dit geeft u de kans uw eigen organisatie onder de loep te nemen en verbeteringen door te voeren waar nodig. Met inzicht krijgt u meer controle, kunt u verspillingen elimineren en slimmer gebruik maken van uw resources. Daarom maken talloze bedrijven in Nederland en daarbuiten al gebruik van een BI tool. Dat kan uiteraard ook bij uw bedrijf, ook als u een klein of middelgroot bedrijf bent. 

Qlik Geoanalytics in de logistiek

Naast informatie over diverse locaties en vestigingen, kan Qlik Geoanalytics meer betekenen voor uw organisatie. U brengt met dit programma eenvoudig en snel verkeersstromen in kaart, of u ziet hoe efficiënt uw vervoersorganisatie is. Omdat Qlik Geoanalytics werkt op basis van locaties, zijn al uw data te koppelen aan de locatie waar deze data vandaan komen. U kunt uw bestaande data dus analyseren op locatie, of juist gericht data verzamelen om meer inzicht te krijgen over de activiteiten van uw vestigingen of verkeersstromen. Dat maakt Qlik Geoanalytics bij uitstek geschikt voor bedrijven die opereren in de logistiek, of organisaties die belang hebben bij locatiedata. Benieuwd hoe uw organisatie over deze tool kan beschikken? Kijk dan eens op de website van provelu. provelu is dé partner voor uw BI tool en aanverwante applicaties. Wij kunnen er niet alleen voor zorgen dat Qlik als BI tool bij uw organisatie geïmplementeerd wordt, maar wij kunnen u ook adviseren over Data Analytics en datavraagstukken. Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs via de website of bel ons voor meer informatie over onze diensten.

Andere mogelijkheden met Qlik

Naast Qlik Geoanalytics heeft Qlik een aantal andere handige applicaties die gebruikt kunnen worden in combinatie met Qlik. Zo kunt u meer uit uw data halen met:

  • Qlik View
  • Qlik Sense
  • Qlik NPrinting

Daarnaast kunt u ook met andere BI tools aan de slag via provelu. Voorkeur voor Microsoft Power BI? Dan kunt u via ons ook met deze krachtige BI tool gaan werken. De adviseurs van provelu.nl weten alles van Data Analytics, datavisualisatie en dataprepping. Op deze manier maakt u binnen de kortste keren gebruik van BI, ook als u nu nog niet in deze materie zit. Neem vandaag nog contact met ons op om Qlik Geoanalytics te gaan gebruiken in uw organisatie, of maak kennis met een van onze andere producten. Wij helpen u graag op weg naar een slimmere organisatie met behulp van uw eigen data. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn