Hoogwerker verhuur met lage huurtarieven gezocht?

Hoogwerker huren voor een laag tarief? Dan bent u bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres! Deze hoogwerker verhuur verhuurt hoogwerkers voor vele soorten klussen als schilderwerk, glazenwassen of voor werk in de industrie of de bouw. Met een hoogwerker kunt u veilig op grotere hoogten werken. Sinds het verbod op ladders vanaf een bepaalde hoogte, worden hoogwerkers gebruikt om de klussen alsnog te klaren. 

Hendrikse Verhuur is een hoogwerker verhuur welke sinds 1998 al uitstekende service aan zowel bedrijven als particulieren levert. Deze hoogwerker verhuur beschikt over een groot aantal hoogwerkers. Aan de hand van deskundig advies huurt u de meest geschikte hoogwerker voor uw klus, tegen een laag huurtarief. De snelle service van deze hoogwerker verhuur zorgt ervoor dat de hoogwerker snel op de gewenste locatie wordt afgeleverd, zodat u gelijk aan de slag kan met uw klus. Naast een snelle service en vele transportmogelijkheden, staat ook veilig werken en voordelig huren bij HendrikseVerhuur.nl centraal. 

Hendrikse Verhuur is gevestigd in Ede. Vanuit deze relatief centraal gelegen plaats in Nederland levert Hendrikse Verhuur heftrucks, hoogwerkers en verreikers door heel het land. Het kantoor in Ede is elke dag op kantooruren te bereiken, via zowel telefoon als e-mail. Binnen 24 uur proberen wij uw vraag te beantwoorden of een afspraak te maken. Bent u toevallig bij ons kantoor in de buurt? Kom dan gerust langs voor een kijkje of een bakje koffie. Onze medewerkers van de hoogwerker verhuur, heftruck verhuur of verreiker verhuur helpen u graag verder!

Types hoogwerkers

Hendrikse Verhuur is een hoogwerker verhuur welke maar liefst zeven verschillende hoogwerkers verhuurd! Hendrikse Verhuur verhuurt:

  • Diesel Knikarmhoogwerkers
  • Elektrische Knikarmhoogwerkers
  • Schaarhoogwerkers voor ruwterrein
  • Elektrische schaarhoogwerkers
  • Telescoophoogwerkers
  • Rups telescoophoogwerkers
  • Spin hoogwerkers

Naast al deze types hoogwerkers, kunt u bij deze hoogwerker verhuur ook terecht voor aanbouwdelen en accessoires. Het deskundige team helpt u graag verder om de geschikte aanbouwdelen en accessoires voor uw hoogwerker te vinden. 

Het hefvermogen van de verschillende hoogwerkers varieert tussen de 120 kilogram en 454 kilogram. De huurprijzen bij Hendrikse Verhuur beginnen vanaf 55 euro per dag. De huurprijs is exclusief transport. Bij Hendrikse Verhuur is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere machines en aanbouwdelen tegelijkertijd te huren. Doordat deze hoogwerker verhuur beschikt over een eigen wagenpark met eigen transportmiddelen, kan de hoogwerker vaak de volgende dag al geleverd worden. Heeft u nog vragen over het transport en de levering van Hendrikse Verhuur? Twijfel dan niet en neem gelijk contact op met onze medewerkers!

Meer dan een hoogwerker verhuur

Hendrikse Verhuur is meer dan alleen een hoogwerker verhuur. Naast hoogwerkers verhuurt Hendrikse Verhuur ook heftrucks en verreikers. Hierdoor kunt u voor verschillende klussen bij Hendrikse Verhuur terecht. 

Verder levert Hendrikse Verhuur een uitstekende service. Zij leveren advies aan zowel grote opdrachtgevers als particulieren die gebruik willen maken van deze hoogwerker verhuur. Samen met de klant wordt gekeken naar het nodige type hoogwerker, de huurperiode, en welke aanbouwdelen en accessoires eventueel nodig zijn. Aan hand hiervan wordt door Hendrikse Verhuur een voordelig huurtarief opgesteld. Wilt u graag weten wat Hendrikse Verhuur voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn