Op zoek naar een taxibedrijf in Dordrecht? 

Ben jij op zoek naar een taxibedrijf in Dordrecht? Neem dan een taxi bij JAD Taxi Centrale. JAD Taxi Centrale is een betrouwbaar en betaalbaar taxibedrijf in Dordrecht. Service en kwaliteit staan bij JAD Taxi Centrale hoog in het vaandel. Er is dan ook geen ander taxibedrijf in Dordrecht dat jou beter van A naar B kan vervoeren. 

JAD Taxi Centrale, het nummer een taxibedrijf in Dordrecht en omstreken 

Wanneer je op zoek bent naar een taxibedrijf in Dordrecht, dan moet je bij JAD Taxi Centrale zijn. JAD Taxi Centrale heeft klantvriendelijke chauffeurs in dienst waar je echt op kunt vertrouwen. Zij brengen je veilig en op tijd bij je bestemming. Daarnaast is een taxi van JAD Taxi Centrale ook nog eens erg betaalbaar. Zo hoeft een rit met de taxi dus niet duur te zijn. Zelf maak ik altijd gebruik van JAD Taxi Centrale wanneer ik ergens naartoe moet. Ik kan natuurlijk gewoon met het openbaar vervoer reizen, maar dat is vaak onbetrouwbaar en het is er vaak erg druk. Daarom pak ik veel liever de taxi. Zelf moet ik ontzettend veel reizen voor mijn werk. Wij hebben namelijk klanten door het hele land zitten en daar moet ik vaak langs voor vergaderingen en updates. Het is dan fijn om met de taxi te reizen. Ik kan zelf namelijk niet autorijden, daar ik aan een van mijn ogen blind ben. Een taxi is dan een perfect alternatief voor het openbaar vervoer. JAD Taxi Centrale is dan ook het taxibedrijf in Dordrecht dat mijn voorkeur heeft. JAD Taxi Centrale heeft verschillende vervoersdiensten: 

  • Zakelijk vervoer 
  • Particulier vervoer 
  • Luchthaven vervoer 
  • Groepsvervoer 
  • Horeca vervoer 
  • VIP vervoer 
  • Contractvervoer 

Je kunt dus voor verschillende soorten taxivervoer terecht bij JAD Taxi Centrale. Laatst had ik wederom een taxi van JAD Taxi Centrale. Ditmaal was het echter niet voor zakelijk gebruik. Ik ging namelijk met mijn gezin op vakantie. Wij gingen met het vliegtuig naar Thailand, dus we moesten vanuit Dordrecht naar Schiphol. Normaliter rijdt mijn vrouw, maar we besloten om deze keer een taxi te pakken. Dat scheelt namelijk ook weer in de kosten voor het parkeren. Daarnaast hoeven we zelf geen parkeerplek zien te vinden en kunnen we gewoon rustig in de taxi zitten onderweg naar het vliegveld. Via jadtaxicentrale.nl konden we gemakkelijk een taxi naar Schiphol bestellen. We werden op de dag van vertrek keurig op tijd thuis opgehaald en we kwamen ruim van tevoren aan po het vliegveld. De chauffeur kon erg goed rijden en was erg spraakzaam. Hij was ontzettend klantvriendelijk en de sfeer in de taxi was dan ook erg gezellig. We werden keurig afgezet bij de vertrekhal en onze vakantie kon toen echt beginnen. Wij zijn van mening dat we voortaan altijd met de taxi naar Schiphol zullen gaan. Je hoeft je niet meer druk te maken over de reis naar het vliegveld en ook aan parkeren heb je geen zorgen meer. Het is de ideale manier om zorgeloos aan je reis te beginnen en ontzettend relaxed je vakantie in te gaan. 

Boek nu online je taxi bij JAD Taxi Centrale 

Ben jij ook op zoek naar een taxibedrijf in Dordrecht? Een taxibedrijf dat niet alleen betrouwbaar is, maar ook nog eens ontzettend betaalbaar? JAD Taxi Centrale is een taxibedrijf in Dordrecht dat je tijdig op je bestemming brengt, of dat nou het vliegveld is of een andere bestemming. Ook in groepen kun je met een taxi van JAD Taxi Centrale op je bestemming komen. Boek gemakkelijk online je taxi via jadtaxicentrale.nl en laat je ook op een professionele wijze op je bestemming brengen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn