Mijn motorrijbewijs gehaald met mijn rijschool in Alphen aan den Rijn

Mijn motorrijbewijs gehaald met mijn rijschool in Alphen aan den RijnDankzij Alphense Verkeersopleiding.nl, mijn rijschool in Alphen aan den Rijn, heb ik vorige week eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Al jaren wil ik namelijk leren motorrijden en na steeds het lessen maar uitgesteld te hebben ben ik op zoek gegaan naar een rijschool in Alphen aan den Rijn die verschillende soorten rijlessen aanbiedt. Zo ben ik op www.verkeersopleiding-alphen.nl terecht gekomen waar ze les geven voor het rijbewijs voor:

  • Auto
  • Motor
  • Brommer

En ze geven hier ook theorielessen. Deze rijschool in Alphen aan den Rijn staat ook nog eens goed aangeschreven, vooral voor het behalen van je motorrijbewijs. Ik heb dus de stoute schoenen aangetrokken en heb informatie opgevraagd over de mogelijkheden om bij deze rijschool in Alphen aan den Rijn mijn motorrijbewijs te halen. En nu ben ik geslaagd. Dat is echt te gek. Wie had dat kunnen denken!

Een erg goede rijschool in Alphen aan den Rijn

Nadat ik contact opgenomen heb met deze rijschool in Alphen aan den Rijn en ik volledig op de hoogte was van de manier van lesgeven en de kosten van het behalen van een motorrijbewijs heb ik een afspraak gemaakt voor de eerste rijles. Dit is echt een heel spannend moment. Ik heb mijn autorijbewijs al een aantal jaren, maar tussen autorijden en motorrijden zit een heel groot verschil. De verkeersregels zijn dan wel grotendeels hetzelfde, maar daar houdt het ook wel mee op. De instructeur die ik kreeg bij deze rijschool in Alphen aan den Rijn wist heel goed hoe spannend ik dit vond, maar ook hoe graag ik mijn motorrijbewijs wilde halen. Hij heeft mij ervan verzekerd dat het moest lukken en daar houd ik van. Ik vind het fijn dat ze bij deze rijschool in Alphen aan den Rijn zo persoonlijk met hun leerlingen omgaan en dat ze zich ook heel verantwoordelijk voelen voor hun leerlingen. Ik heb in eerste instantie een paar rijlessen met mijn rijschool in Alphen aan den Rijn gedaan, omdat dit de plaats is die ik ken en waar ik mij vertrouwd voel. Al snel zijn we echter de stadsgrenzen voorbij gegaan en hebben we ook de afslag naar de snelweg genomen. Dit vond ik ook wel een heel spannend moment. Ik heb gek genoeg nooit brommer gereden in mijn jeugd, maar heb destijds door gespaard om mijn autorijbewijs te halen. Toch heeft motorrijden mij altijd getrokken en nu ik eindelijk les kreeg in motor rijden voelde ik mezelf zo sterk en dapper. Alsof er een hele nieuwe wereld voor mij geopend werd en het is grappig om te merken dat ik als nieuwe motorrijder toch door andere motorrijders al zo benaderd werd. Motorrijders begroeten elkaar altijd onderweg en ook naar mij werd er altijd heel vriendelijk een duimpje opgestoken. Ik had echt het gevoel dat ik er helemaal bij hoorde. Ik kon niet wachten tot ik mijn rijlessen zou voltooien, ondanks dat ik heel veel plezier beleefde aan de rijlessen bij mijn rijschool in Alphen aan den Rijn.

Na goede lessen uiteindelijk geslaagd

Ik ben dus niet zo heel lang geleden geslaagd voor mijn rijbewijs en ik huur nu af en toe een motor. Ik ben nog aan het sparen om mijn eigen motor te kopen, maar daarop wilde ik niet wachten met het lessen voor mijn motorrijbewijs bij mijn rijschool in Alphen aan den Rijn. Dat begrepen ze daar goed en ze hebben me daarom ook uitgelegd waarop ik moest letten bij het huren van een motor. Dat vind ik echt service en daar was ik heel blij mee. Ik kan niet wachten tot ik mijn eigen motor kan rijden. Dat lijkt me zo gaaf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn