Maak je brief speciaal met een wax stempel

Brieven schrijven klinkt misschien wat ouderwets, maar het wint tegenwoordig toch aan populariteit. Iedereen zit zo’n beetje vast aan zijn laptopscherm of zijn telefoon. Dat is allemaal hartstsikke handig, maar de ouderwetse manier van communiceren wordt toch een beetje gemist. Vandaar dat ik tegenwoordig weer brieven schrijf, dat vind ik echt heel erg leuk en ik kan het iedereen aanraden. En de wax stempel vind ik hierbij onmisbaar. Het is zo bijzonder om een brief te schrijven en deze met een wax stempel te bezegelen. Ik schrijf allerlei soorten brieven. Brieven aan dierbaren, om te laten weten hoe belangrijk ze voor me zijn. Een leuke anekdote van vroeger die in me opkomt, die schrijf ik op en stuur ik naar degene waar het over gaat. Dat kan echt een band met iemand versterken. Ook is het heel leuk om als je iets viert een uitnodiging met de post te versturen. Natuurlijk kun je makkelijk een e-mail of Whatsapp berichtje sturen. Maar ik merk dat het enorm wordt gewaardeerd als je met de post iets stuurt. En met een wax stempel kun je de brief extra bijzonder maken.

Maak je persoonlijke wax stempel

Vroeger werd de wax stempel gebruikt om een brief te bezegelen, om ervoor te zorgen dat je bewijs hebt dat de brief niet eerder is opengemaakt en gelezen. Dat is natuurlijk heel belangrijk. Daarom heeft een dergelijke stempel ook een beetje een historische uitstraling. Maar het leuke is dat je deze ook helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Ga maar eens naar een site als stempels.nl, hier zul je zien dat je de wax stempel zelf kunt ontwerpen. Je kunt zelf bepalen wat er dan op de wax stempel en dus op de zegel komt te staan. Hoe leuk is het dat je dan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf erop kunt zetten? Een kennis van mij heeft dit idee van me overgenomen en gebruikt zo’n mooie zegel zo nu en dan op brieven voor zakenrelaties. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een bruiloft, hoe mooi is het als je een uitnodiging krijgt met een chique zegel met namen of initialen? Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je tenminste naar de site van Stempels gaat. Want hier vind je bijvoorbeeld de wax stempel en eventueel diverse soorten zegellak. Maar daarbij nog veel meer.

Een prachtige collectie stempels

Mocht je interesse hebben in stempelen, in welke vorm dan ook, dan is het zeker aan te raden om naar de site van Stempels te gaan:

  • Groot en divers assortiment
  • Betaalbaar
  • Goede service

Het is heel fijn als je wat te kiezen hebt, en dat is bij deze webshop zeker het geval. Als je alleen al naar de wax stempel kijkt, kun je deze stempel zelf kopen. maar daarbij ook diverse soorten zegellak, lakkorrels of een stempelkussen. Maar daarbij zijn er ook nog zo veel mooie andere stempels te krijgen. Voor je hobby, voor bedrijven, standaard modellen maar ook die je zelf kunt ontwerpen. Kortom, als je iets met stempels wil doen is het zeker slim om eerst naar deze site te gaan. Je gaat hier zeker vinden wat je nodig hebt en je kunt ook nog eens rekenen op zeer goede kwaliteit. Dat is belangrijk voor de klanten, dus het is zeker de moeite waard om even online naar Stempels en het assortiment te kijken. Alles wordt goed verzorgd en snel thuisbezorgd, dus dat is lekker makkelijk. Ik vind het heerlijk om hier te winkelen en heb mijn volgende bestelling voor nieuwe stempels alweer geplaatst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn