Perfecte training dankzij mijn personal trainer in Hoofddorp

Perfecte training dankzij mijn personal trainer in HoofddorpSinds enkele maanden ben ik in goede handen van mijn personal trainer in Hoofddorp, Stephan Koolbergen. Ik heb erg veel baat bij zijn aanpak en werk graag met hem samen naar een succesvol resultaat. Niet alleen vertelt hij mij de kneepjes van een juiste training, maar stimuleert en motiveert hij mij om door te blijven gaan en mijn doelen te bereiken.

De beste personal trainer in Hoofddorp

Voor mij is Stephan de beste personal trainer in Hoofddorp. Dat is natuurlijk persoonlijk en ik heb niet elke personal trainer in Hoofddorp gesproken of gezien, maar zo voelt het voor mij wel. Ik ben bij hem terecht gekomen, omdat ik in mijn strijd tegen de kilo’s en mijn weg naar een gezonder leven merkte dat ik tegen een blokkade in mijzelf aanliep. Stephan helpt mij met:

  • Een gedegen sportprogramma
  • Voldoende uitdaging om door te blijven gaan
  • Motivatie die past bij mijn persoonlijkheid
  • Tips voor een betere aanpak tijdens het sporten
  • Advies over voeding
  • Het voorkomen van overbelasting en blessures
  • Voldoende variatie en plezier

Ik kan zo nog wel even doorgaan, want bij het opsommen van alles waarbij Stephan als mijn personal trainer in Hoofddorp mij bij helpt, krijg ik weer energie en word ik weer blij van het resultaat dat we samen bereiken. Ik had natuurlijk eerst mijn doelen in het begin gesteld en zo ben ik in eerste instantie zonder mijn personal trainer in Hoofddorp aan de slag gegaan. In het begin gaat dat goed. Je weet jezelf op te peppen om regelmatig te sporten en met het stellen van realistische doelen kun je alleen nog wel een goed begin bereiken. Maar dan komt de sleur erin. Je werk en privébalans kan soms een oorzaak zijn van een ongemotiveerde houding en dat was bij mij vooral het geval. Ik had het gevoel dat ik meer moeite moest doen om de motivatie te vinden om te sporten en niet terug te vallen op het bankhangen wat ik eerder altijd deed. Tijdens zo’n bankhangsessie ben ik echter een keer op Google gaan zoeken naar een personal trainer in Hoofddorp en toen op personaltraining-hoofddorp.nl de website van Stephan Koolbergen, terecht gekomen. Hij is iemand die zelf veel ervaring heeft met sporten en al van jongs af aan bezig is met trainen. Hij heeft zich vervolgens vanuit deze passie toegelegd op het helpen en ondersteunen van mensen in hun weg naar een sportiever, gezonder en energieker leven en is gestart als zelfstandig personal trainer in Hoofddorp. Zijn verhaal sprak mij erg aan. Ik had het gevoel dat als iemand mij alleen al met zijn verhaal weet te inspireren en daarbij vertelt dat hij samen met mij op enthousiaste wijze een blijvend resultaat kan bereiken, hij voor mij de ideale personal trainer in Hoofddorp is. Misschien zelfs wel de beste personal trainer in Hoofddorp.

Een persoonlijke aanpak met een individueel programma

Stephan heeft duidelijk zelf ervaring met sporten. Zijn eigen fitheid is een inspiratie, maar hij is realistisch. Hij heeft niet voor ogen dat iedereen moet bulken van de spieren en dat juist een persoonlijk trainingsprogramma die doelen moeten bereiken die passen bij mij als persoon. Hij heeft zich gespecialiseerd in gewichtsverlies en spieropbouw, houding en techniek en trainingsvariatie en plezier. Dit is alles wat ik nodig had. Ik was wat kilo’s te zwaar, wilde de vorm van mijn lichaam verbeteren en ervoor zorgen dat ik dit op de juiste manier aanpak. In drie maanden tijd hebben we grote stappen gezet en ik vind het ook nog eens geweldig leuk om te doen. Ik raad tegenwoordig iedereen aan om een personal trainer in de arm te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn