UV Zwemkleding

Jij wilt je kind natuurlijk graag zo goed mogelijk beschermen en dan komt UV Zwemkleding wel heel erg goed van pas! Alle kinderen vinden het eigenlijk heerlijk om buiten te spelen als het mooi weer is en al helemaal als het zo warm is dat ze lekker met of in het water kunnen spelen! Naar een buitenzwembad gaan of naar het strand, dat vinden ze dan ook echt heel fijn. En het is ook zeker goed dat ze zo lekker in de buitenlucht spelen, maar dan wel met UV Zwemkleding aan! Er zit immers ook een nadeel aan zoveel buiten zijn en dat is het feit dat ze dan ook veelvuldig in aanraking komen met zonlicht. Nu is dat wel nodig, voor de aanmaak van vitamine D, maar we weten ook allemaal dat straling van de zon een negatieve invloed op ons kan hebben. Als we aan teveel straling blootgesteld worden, kunnen we verbranden. Dat is niet alleen heel erg pijnlijk en vervelend, het kan er ook toe leiden dat er op latere leeftijd huidkanker ontstaat. Het dragen van UV Zwemkleding is een eenvoudige manier om het risico hierop te verkleinen.

UV Zwemkleding en zonnebrandcrème

Natuurlijk zorg jij er altijd voor dat jouw kind goed ingesmeerd is met zonnebrandcrème als hij of zij in de zon gaat spelen en je houdt je zoon of dochter ook even binnen als de zon op haar felst is. Is het dragen van UV Zwemkleding dan wel nodig? Ja, dit is echt wel aan te raden! Denk maar eens na over hoe jij te werk gaat op het moment dat jij je kindje insmeert met deze crème, smeer je dan ook helemaal onder het badpak, de bikini of de zwembroek? De kans is zeer groot dat je daar nee op antwoordt en daarom is UV Zwemkleding ook zo belangrijk. Schadelijke straling kan namelijk gewoon door de stof van badkleding heen schijnen en zo toch een negatief effect hebben op de huid en de gezondheid van jouw kind. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Nu is het natuurlijk lastig om de billen en de geslachtsdelen helemaal in te smeren en het is ook wat vreemd om dit op het strand te gaan doen. Trek jij jouw kinderen echter UV Zwemkleding aan, dan kun je er gewoon op vertrouwen dat dat deel van het lichaam al goed beschermd is en dus geen zonnebrandcrème meer nodig heeft!

Leuke badkleding

Wil jij voor jouw zoon of dochter UV Zwemkleding kopen, dan doe je er goed aan hiervoor naar StoereKindjes te gaan! In deze webshop vind je een heel ruime keus, dat begint al met de verschillende soorten badkleding die zij aanbieden:

  • badpakken
  • bikini’s
  • zwembroeken

Daarnaast is het ook nog eens zo dat zij deze badkleding aanbieden in heel leuke kleuren en dessins. Het is dus ook gewoon nog eens heel erg leuk om te dragen! Denk bijvoorbeeld aan een badpakken in vrolijke kleuren en met palmbomen erop of een rode zwembroek met witte haaien erop afgebeeld. De mogelijkheden zijn binnen hun UV Zwemkleding echt groot! Je kunt bij hen bovendien niet alleen voor badkleding terecht, zij bieden ook shirts die schadelijke straling tegenhouden en die heel geschikt zijn om te dragen op het strand of op gewoon een heel zomerse dag. Zo is een nog groter deel van het lichaam echt goed beschermd! Wil jij hier meer over weten, dan moet je gewoon even naar hun website stoerekindjes.nl gaan, daar vind je meer informatie hierover. Ook kun je daar meteen de UV Zwemkleding bekijken en desgewenst ook meteen bestellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn