Limousine huren? Kies dan voor Vallei Limousines voor prachtige mogelijkheden!

Schitterende limousine huren? Dan bent u bij Vallei Limousines in goede handen. Wij verhuren namelijk de meest exclusieve limousines in heel Nederland! Is er een speciale gelegenheid en nodigt dit uit voor een stijlvolle reis? Dan is een privé limousine om te huren een geweldige uitkomst. In ons wagenpark staan diverse varianten. Van een witte (trouw) limousine tot een giga Hummer. Met uw familie, vrienden of zakenrelaties graag vervoer in stijl huren? Neem dan vrijblijvend contact op met ons of vraag gelijk online een offerte aan. Wij staan voor u klaar door heel Nederland!

Limousine huren

Geniet van de luxe om een privé chauffeur te hebben én een hele gave auto. Op basis van uw wensen, wordt u gebracht en opgehaald geheel in stijl met een prachtige limousine die u kunt huren voor een dag. Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor u klaar, om een onvergetelijke dag te verzorgen. Wij van Vallei Limousines ontzorgen u helemaal, zodat u eventueel gezamenlijk met uw gezelschap, onvergetelijke momenten kunt beleven. Er zijn oneindig veel speciale gelegenheden, waarbij een limousine huren het perfecte vervoersmiddel is. Wij zijn ervan overtuigd dat de reis met één van onze limousines al een feest op zich is! Of u nu een limo wilt huren voor een vrijgezellenfeest, VIP vervoersmiddel of voor jullie bruiloft. Onze limousines zijn allemaal voorzien van exclusieve en uitgebreide mogelijkheden. Denk hierbij aan een geweldige geluidsinstallatie met maar liefst vier flatscreen tv’s! Uiteraard is er een goedgevulde bar aanwezig en in het dak zit een prachtige sterrenhemel. Door de getinte ramen heeft u bovendien veel privacy en het leren interieur is zeer chique. Profiteer ook van luxe en huur een limousine bij Vallei Limousines!

Vallei Limousines wagenpark

Wij beschikken over een aantal prachtige limousines die u kunt huren. Allemaal voorzien van de nieuwste techniek, waarbij u vol verbazing zult instappen. Het interieur is namelijk prachtig! Een van de limousines waar we trots op zijn, is onze witte Chrysler 300C limo. Een droomauto voor elk huwelijk. Ook hebben we mooie roze en paarse limousines om te huren. Erg populair bij de dames. Voor een echte stoere look, kiest u voor onze grote Hummer H2 limousine. Deze vette limo valt niet te missen en heeft een indrukwekkende uitstraling. Ons wagenpark bestaat uit enkel exclusieve limousines. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken daarbij mee in de mogelijkheden. Daarbij hebben wij diverse arrangementen beschikbaar, zoals ons champagne en bloemen arrangement! Super romantisch of juist heel feestelijk!

Limousine huren in heel Nederland bij Vallei Limousines:

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Inclusief goed gehumeurde privé chauffeur
  • Films kijken op maar liefst 4 grote tv schermen
  • Luxe geluidsinstallatie voor muziek
  • Schitterende sterrenhemel in het dak
  • Luxueuze leren interieur
  • Limousines zijn in verschillende kleuren te huur
  • Met goed gevulde bar
  • Voorzien van de nieuwste technieken
  • Top arrangementen bij te reserveren

Elke gelegenheid wordt speciaal met het huren van een fantastische limousine bij Vallei Limousines! Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Of wellicht bent u nu benieuwd naar onze prachtige limousines? Bekijk dan gelijk onze website voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via: vallei-limousines.nl. Voor welke gelegenheid wilt u graag binnenkort één van onze exclusieve limousines huren?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn