Een hoogpolig vloerkleed reinigen?

Het kan maar zo gebeuren: u loopt met uw net iets te vol gevulde beker koffie door de woonkamer en  de koffie valt over de rand op uw prachtig tapijt. Een koffievlek! Hoe kan die uit dat kleed worden gehaald?! U zou de vlek er zelf uit kunnen proberen te halen, maar er zijn ook tapijten die niet even snel schoon kunnen worden gemaakt, zoals een hoogpolig vloerkleed. Hoogpolige vloerkleden zijn moeilijk te reinigen door hun hoge polen waar zich veel stof en vuil ophoopt.

Heeft u een vuil hoogpolig vloerkleed dat dringend een goede opknapbeurt nodig heeft en wilt u uw hoogpolig vloerkleed reinigen? Dan is dus het belangrijk dat uw hoogpolig vloerkleed op de juiste manier wordt gereinigd. Als u uw tapijt namelijk op de verkeerde manier laat reinigen, kunt u deze hierna wel gedag zeggen. De vakmensen van Cinco Cleaning zijn gespecialiseerd in het professioneel vloerkleed reinigen, zij kunnen dus op de juiste manier uw hoogpolig vloerkleed reinigen!

Hoe gaat Cinco Cleaning uw hoogpolig vloerkleed reinigen?

Nadat u een offerte heeft aangemaakt, dit kan gratis via de website of telefonisch, dan kunt u een afspraak maken voor het ophalen van uw vloerkleed. Vervolgens vindt de voorinspectie plaats, wat van groot belang is voor een optimale reiniging van uw hoogpolig vloerkleed. 

In de voorinspectie zal een van de vloerkleedexperts van Cinco Cleaning uw tapijt uitgebreid bekijken, een hoogpolig vloerkleed reinigen moet natuurlijk optimaal gedaan worden. Er zijn zo meerdere oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat u uw kleed kan weggooien nadat deze is gereinigd. Er kan zo vervilting voorkomen; de vezel van het tapijt splijt dan open en uw tapijt is onherstelbaar beschadigd. Daarnaast kan de latex rug kapot gaan waardoor het vloerkleed slap wordt en het zijn body verliest. Hoogpolige vloerkleden hebben een mooie uitstraling die niet verloren mag gaan door bijvoorbeeld de doorloop van kleuren. Het verkeerd reinigen van uw hoogpolig vloerkleed kan dit echter wel als gevolg hebben. Om deze problemen te vermijden wordt uw tapijt uitgebreid geïnspecteerd op zijn materiaal, eigenschappen en kleurenechtheid. Ook wordt er geïnspecteerd op zwakke plekken en beschadigen. Nadat uw vloerkleed goed is onderzocht wordt de optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kan Cinco Cleaning op de beste manier uw hoogpolig vloerkleed reinigen zodat u uw tapijt niet weg hoeft te gooien. Bovendien worden er enkel veilige reinigingsmiddelen gebruikt die biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor kinderen en huisdieren zijn. 

Na de voorinspectie wordt het hoogpolig tapijt geklopt zodat het los en droog vuil wordt verwijderd van het vloerkleed. Vervolgens gaan de vakmensen het hoogpolig vloerkleed reinigen. Hierna volgt nog een extra vlekbehandeling om de overgebleven hardnekkige vlekken te verwijderen. Het vloerkleed wordt gespoeld en gedroogd, waarna een na-inspectie plaatsvindt en ten slotte wordt uw vloerkleed netjes verpakt en weer als nieuw bij u afgeleverd. 

Welke soorten tapijten reinigt Cinco Cleaning?

Heeft u geen hoogpolig tapijt maar bijvoorbeeld een zijden vloerkleed dat hoognodig aan onderhoud toe is? Dan kunt ook terecht bij Cinco Cleaning. Van vloerkleden bestaan verschillende soorten en maten die allemaal een andere benadering nodig hebben om gereinigd te worden. Een hoogpolig vloerkleed reinigen moet op juiste wijze gebeuren, maar een wollen of zijden vloerkleed moet ook op juiste wijze worden behandeld voor het voorkomen van problemen als het doorlopen van kleuren. 

Cinco Cleaning reinigt ook de volgende soorten vloerkleden:

  • Zijden vloerkleden
  • Wollen vloerkleden
  • Tibetaanse en Nepalese vloerkleden
  • Berber tapijten
  • Oosterse en Perzisch tapijten
  • Chinese tapijten
  • Handgetufte tapijten
  • Velours

Dus wilt u uw hoogpolig vloerkleed reinigen of wilt u een ander soort vloerkleed reinigen en wilt u dat dit grondig gebeurt? Waar wacht u dan nog op? Met hun tevredenheidsgarantie wordt gegarandeerd dat u terecht kan bij Cinco cleaning om uw vloerkleed een nieuw leven in te blazen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn