Wat zijn voor sparen de beste tips?

De laatste jaren had ik altijd mijn geld op de bank staan en vond dit eigenlijk erg zonde. Bij een bank krijg je bijna geen rente en betaal je meer aan belastingen, dan dat je er aan overhoud. Ik dacht al een tijd lang na over beleggen, maar vond dit altijd erg ingewikkeld en begon er daarom niet aan. Ik besloot om voor sparen de beste tips te zoeken, zodat ik wel geld kon verdienen met mijn spaargeld. Uiteindelijk ben ik gaan beleggen via e-forex en dit is veel gemakkelijker dan ik had gedacht. Al jarenlang doe ik weinig met mijn spaargeld. Elke maand zette ik een klein gedeelte apart, zodat mijn spaargeld langzaam aan het groeien was. Ik verdien een goed salaris en daarom kan ik elke maand een vast bedrag sparen. Ik wist echter nooit wat ik het beste met dit spaargeld kon doen. Ik had nooit gekeken wat voor sparen goede tips zijn en wilde vooral geen risico lopen. Ik had verschillende keren nagedacht over beleggen, maar vond dat altijd een groot risico. De markt is erg bewegelijk en ik had geen verstand van beleggen. Ik vond het echter ook zonde om mijn geld op mijn bankrekening te laten staan, maar hier liep ik geen risico. Ik vond het wel zonde dat ik meer belasting betaalde, dan dat ik rente kreeg, maar deed daar eigenlijk niets aan. Ongeveer een half jaar geleden besloot ik om het anders aan te pakken en voor sparen goede tips te zoeken, zodat ik alsnog geld kon verdienen met mijn spaargeld. Ik wilde mij actiever bezighouden met mijn spaargeld en besloot om te onderzoeken wat ik het beste kon gaan doen. Ik bezocht verschillende websites en las mij in wat andere mensen deden met hun spaargeld.

Op een website voor sparen goede tips gevonden

Online bezocht ik verschillende websites en las wat andere mensen voor sparen de beste tips vonden. Veel mensen gaven aan dat het verstandig is om te beleggen en dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ik las op een paar websites over automatisch beleggen en copy trading. Bij deze soorten van beleggen hoef je zelf erg weinig te doen en kan je vaak zelfs kopiëren wat de experts doen. Je hoeft hierdoor geen expert te zijn, of ervaring te hebben, maar je kan gewoon volgen wat andere mensen doen. Ik las dat je via e-forex.nl op deze manier kan beleggen en besloot om op hun website te gaan kijken.

Een hoog rendement

Ik vond de website van e-forex erg interessant en besloot om met een klein bedrag te beginnen. Als je gaat beleggen om te sparen, zijn de beste tips om alleen geld te gebruiken dat je kan missen. Bij e-forex is het mogelijk om zeer gespreid te beleggen, waardoor je weinig risico loopt, maar een risico is er wel. Ik heb tot nu toe een zeer positieve ervaring en het rendement is veel hoger dan sparen via een bank. Ik beleg nu een groot gedeelte van mijn spaargeld en verdien hier een leuk bedrag mee. Hier is voor sparen mijn tips:

  • Je geld op een bank laten staan levert weinig op en kost soms geld
  • Voor beleggen hoef je geen expert te zijn en het is niet moeilijk
  • Beleg alleen geld dat je kan missen
  • Via e-forex kan je op een gemakkelijke manier beleggen met een hoog rendement
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn