Een vouwdoos met mijn logo laten maken

Ik heb al een aantal jaar een eigen webshop en het gaat erg goed met het bedrijfje. Ik vind het erg leuk om te doen en kan er goed rond van komen. Ik verkoop producten van verschillende merken op mijn webshop, maar verkoop ook mijn eigen merk. De bestellingen verstuur ik zelf en gebruik daar verschillende soorten vouwdozen voor, maar een formaat komt het meeste voor. Het leek mij een leuk idee om een vouwdoos met het logo van mijn bedrijf te gebruiken, zodat klanten direct kunnen zien waar de bestelling vandaan komt. Via de website dozenlatenmaken.nl kon ik gemakkelijk de doos ontwerpen en bestellen. Ik ben een aantal jaar geleden een webshop begonnen en haal hier mijn inkomsten uit. Ik vind het erg leuk om te ondernemen en kan ondertussen goed verdienen aan mijn webshop. De eerste twee jaar was het hard werken, voor weinig inkomsten, maar het bedrijf groeide steeds groter. Ik heb nog veel ideeën die ik wil uitvoeren en een van deze ideeën was om een vouwdoos met het logo van mijn bedrijf te maken. Ik bestel zelf ook wel eens producten op het internet en vind het altijd leuk om het logo van een bedrijf op de doos te zien. Als het pakketje binnenkomt, dan weet je al wat erin zit en ik kan dan niet wachten om het open te maken. Ik gebruik verschillende formaten dozen, maar een formaat vouwdoos gebruik ik voor bijna zeventig procent van de bestellingen. Daarom leek het mij verstandig om met deze doos te beginnen. Het is vaak goedkoper om een doos te laten maken, als je er meer van koopt, daarom wilde ik met dit formaat beginnen.

Gemakkelijk een vouwdoos laten maken

Online zocht ik naar bedrijven die de dozen konden maken en ik vond verschillende bedrijven. Bij veel bedrijven kon ik alleen om een offerte vragen, maar via de website van dozenlatenmaken kon ik direct aan de slag. Ik kon zelf het type vouwdoos kiezen en daarna de formaten selecteren en diverse andere opties, zoals de dikte van de doos en de kleur. Door alle opties in te vullen en de hoeveelheid dozen aan te geven, zag ik al snel wat het laten maken van een doos mij zou kosten. Ik vond de prijs voor een vouwdoos op maat laten maken erg goed en achteraf bleek dit bedrijf de voordeligste te zijn. Ik plaatste de bestelling en die zou ongeveer tien dagen later geleverd worden.

Erg blij met de dozen

Toen mijn bestelling aankwam, kon ik niet wachten om de dozen te zien. Ik was erg blij met het resultaat, want de kwaliteit van de vouwdoos is goed en het logo komt duidelijk naar voren. Sinds vorige week gebruik ik de doos voor mijn bestellingen en ik heb al verschillende leuke reacties gehad van klanten. Waarschijnlijk laat ik over een tijdje ook de andere formaten op maat maken. Voor het bestellen van een vouwdoos raad ik dozenlatenmaken.nl aan.

  • Op de website kan je zelf een doos samenstellen
  • Er zijn veel opties beschikbaar
  • Ik kon de dozen hier voordelig bestellen
  • De kwaliteit van de dozen is erg goed
  • Het logo komt duidelijk naar voren
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn