Is uw huis toe aan nieuw kozijnen?

Toen wij vorige maand een grote storm over onze regio zagen trekken, vreesden wij al dat ons huis dit niet zou overleven. Het is namelijk zo dat wij bezig waren met een verbouwing en een groot deel van ons dak lag open. Dat betekende dat onze woning dus erg kwetsbaar was en dat bleek ook wel want toen wij naderhand de schade kwamen opnemen, bleek dat een aantal van onze kozijnen het niet hadden overleefd. Op de een of andere manier was er een grote windvlaag in ons huis terechtgekomen en deze had maar liefst drie kozijnen uit de muur gedrukt. Wij waren al van plan om de kozijnen te gaan vervangen, maar wij hadden dat liever nog even willen uitstellen. Omdat ze er nu toch al uit lagen, hebben wij besloten om te kijken waar wij voor een goede prijs nieuwe kozijnen konden kopen. Wij hadden wel een aantal eisen. Wij wilden namelijk graag niet een vermogen uitgeven aan deze nieuwe kozijnen en bovendien wilden wij ook graag kozijnen kopen waar wij weinig onderhoud van zouden hebben. Toen wij gingen kijken naar de mogelijkheden, hebben wij gekeken waar wij moesten zijn en toen kwamen wij al heel snel bij de mensen van benitech terecht. Dit bedrijf is de grote marktleider wanneer het gaat over goede kozijnen en wij hebben dan ook met veel interesse gekeken welke mogelijkheden wij hier allemaal aangeboden kregen. Wij hadden al snel in de gaten dat wij hier een goede koop konden sluiten en wij hebben dan ook meteen even contact opgenomen met deze mensen om te horen wat zij ons zouden aanraden. 

Wij stapten over op kunststof kozijnen 

Toen wij eenmaal met een van de mensen van benitech in gesprek gingen over onze wensen en eisen, hebben wij te horen gekregen dat wij het beste voor kunststof kozijnen konden kiezen. Dat hadden wij niet meteen verwacht omdat wij het idee hadden dat kunststof helemaal niet bij onze woning zou passen. Toen wij echter goed werden voorgelicht over deze kozijnen, hadden wij al snel in de gaten dat dit waarschijnlijk heel interessant voor ons kon zijn. Wij hebben daarom snel gekeken naar de mogelijkheden die er waren om deze kozijnen te bestellen. Wij hebben een prijsopgave gevraagd en toen wij zagen hoe voordelig deze kozijnen waren, hebben wij de knoop meteen doorgehakt. Wij hebben een bestelling geplaatst en een paar weken later konden onze kozijnen al geplaatst worden. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. 

Wij zijn verlost van onderhoud

Wij zijn heel blij dat wij voor kunststof gekozen hebben omdat wij nu helemaal geen onderhoud meer hebben. Dat scheelt ons heel veel tijd en wij zijn dan ook blij dat wij zo goed zijn geholpen door de mensen van benitech.nl. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goed zaken kunnen doen 
  • Wij zijn heel goed voorgelicht over de mogelijkheden 
  • Wij hebben de komende tientallen jaren geen onderhoud meer aan ons kozijn

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan raad ik u aan om een keer naar de site van benitech te gaan kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn