Ben jij klaar om jouw spandoek te maken?

Soms is het handig om een spandoek te maken. Dit kun je doen om bijvoorbeeld te laten horen aan andere mensen dat je het ergens niet mee eens bent. Een spandoek wordt vooral gebruikt tijdens een demonstratie, een protest op straat. Maar je kunt ook denken aan een spandoek als je naar een voetbalwedstrijd toe gaat en daar je favoriete team aan het toejuichen bent. Of je zet er een mooie spreuk op, je komt alle soorten spandoeken tegen, je kunt het zo gek nog niet bedenken of het staat op het doek. Een spandoek maken van bijvoorbeeld via de spandoekgigant. Maar misschien kun jij zelf ook wel een spandoek maken ook een andere manier. Wat voor soorten spandoeken biedt despandoekgigant.nl eigenlijk aan? Dat zijn onder andere de volgende:

  • Premium 610 grams 
  • Glossy 440 grams
  • Mat 440 grams
  • Frontlit 510 grams

Mocht jij nou niet weten wat dit inhoudt dan kun je uiteraard even een kijkje op de site nemen om vervolgens een beter beeld te krijgen. Want jouw boodschap moet door middel van het tonen op jouw spandoek wel goed overkomen en dit kan alleen door een juist doek te gebruiken. 

Spandoek maken voor jouw demonstratie?

Wil jij ook een spandoek maken voor jouw demonstratie die bijvoorbeeld volgende week plaatsvindt? Zoals gezegd kan dit dus via de spandoekgigant. De verzendkosten zijn zeven euro en vijftig cent, maar er worden geen verzendkosten gerekend als je boven de tweehonderdvijftig euro bestelt. Mocht jij tot nog toe nog geen inspiratie hebben gehad en je beseft je ineens dat je volgende week de straat op moet om te demonstreren tegen bijvoorbeeld de opwarming van de aarde, dan is er ook een spoedlevering mogelijk. Dat komt goed uit, want als jij bestelt op werkdagen voor 13:00 uur dan heb je jouw spandoek morgen al in huis. Zo voorkom je weer een beetje stress en kun je je op een goede manier voorbereiden op jouw demonstratie. Een voorbeeld van wat vaak op een spandoek staat is dat mensen van hun vrijheid houden en dat ze dat graag willen behouden. Of dat vluchtelingen het land niet mogen wordt uitgezet. Dit is een populair onderwerp en dat zie je dan ook regelmatig terugkomen tijdens een demonstratie. Maar ook op dit gebied bestaat er veel discussie over de vraag hoe je jouw boodschap het beste kunt overbrengen.

Hoe breng je de juiste boodschap over? 

Anno 2019 is het van groot belang om te denken aan hoe je een boodschap overbrengt. Het is namelijk zo dat mensen al snel denken dat iets racistisch is en dan krijg je daar weer discussie over. Dat is ook niet de bedoeling, dat is zonde want dan wordt de boodschap misschien niet goed overgebracht. Het is daarom van belang bij het spandoek maken dat je de boodschap op en juiste manier overbrengt, door je spreuk op een juiste manier te formuleren. Eigenlijk is dit ook wel jammer, want dit kan er ook voor zorgen dat een spandoek maken minder leuk is doordat jij niet kunt zeggen wat je eigenlijk wilt. Je laat je dan tegenhouden door datgene dat de maatschappij wil en dat is jammer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn