Een lichtgordijn kopen voor ons bedrijfspand

Dit jaar wilden wij graag iets speciaals doen voor kerstmis met ons bedrijf. Wij zien dat het stadje waar wij gevestigd zijn, altijd veel doet om er gezellig uit te zien en wij wilden daarom ook iets doen. Het pand staat echter aan de buitenkant van het stadje, waar het erg donker kan worden en niet veel bedrijven aan de versiering meedoen. Met een paar collega’s was ik aan het overleggen wat leuke ideeën waren en het leek ons een goed plan om een lichtgordijn te kopen, zodat het hele pand goed verlicht zou worden. Via de website kerstverlichtingbuiten.com konden wij de verlichting voordelig kopen en het pand ziet er prachtig uit. Normaal doen wij niet zo veel met kerstmis met het bedrijf, wij gaan altijd een aantal dagen dicht, bovendien nemen veel collega’s extra dagen vrij in die periode. In het stadje waar wij zitten wordt er wel altijd veel gedaan, maar dat is in de binnenstad. Ik vind het altijd erg fijn om in de avond door het centrum te lopen, want dat ziet er erg gezellig uit door de verlichting. Dit jaar gaf mijn baas aan dat hij ook iets wilde doen, maar niet wist wat. Hij dacht aan een grote opblaaspop voor het gebouw, maar vroeg ik of er met een aantal collega’s over na kon denken. Na verschillende ideeën besproken te hebben, leek een lichtgordijn ons de leukste oplossing. Het pand staat aan de rand van het stadje, omdat het een industrieterrein is, is het er in de avond vaak erg donker. Het pand staat echter dicht bij een provinciale weg, waardoor er veel auto’s langskomen rijden. Door een lichtgordijn op te hangen, zou het pand goed verlicht worden en mensen het ver van te voren al kunnen zien. Mijn baas vond dit een erg leuk idee en vroeg of ik de verlichting kon kopen.

Online een lichtgordijn gekocht

Ik ging op zoek naar webshops waar ik het lichtgordijn kon kopen en vond een aantal websites. Ik vond onder andere de Een lichtgordijn kopen voor ons bedrijfspandwebsite kerstverlichtingbuiten.com en hier hebben wij uiteindelijk de verlichting gekocht. Het bedrijf is gespecialiseerd in kerstverlichting en heeft veel verschillende artikelen te koop. Ik wist niet precies hoeveel lampen wij moesten kopen om het hele pand te verlichten, maar werd zeer goed geholpen door de klantenservice. WIj kregen een leuke korting, omdat wij meer artikelen kochten. Mijn baas vond het totaal bedrag voor het lichtgordijn goed en wij plaatsten de bestelling bij dit bedrijf.

Het pand prachtig verlicht

Gelukkig waren er genoeg stuks van het lichtgordijn op voorraad, hierdoor werden de artikelen al de volgende dag geleverd. Samen met twee collega’s hing ik het gordijn op en dat was gelukkig niet zo lastig. Het pand werd prachtig verlicht en was zelfs van ver af te zien. Door de verlichting kreeg het bedrijf extra aandacht en daar was mijn baas erg blij mee. Voor het kopen van een lichtgordijn raad ik de website kerstverlichtingbuiten.com aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kerstverlichting
  • Ik werd vriendelijk en goed geholpen door een medewerker
  • Wij kregen korting door meer artikelen te bestellen
  • Het pand werd prachtig verlicht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn