Vis voor de hond bestel je bij Animal Food Express

Een hond heeft een gevarieerd dieet nodig voor een gezond bestaan. Dat betekent dat een hond meer nodig heeft, dan alleen brokken en blikvoer. Een hond heeft bijvoorbeeld ook vers en rouw voedsel nodig. Maar het is ook zeker geen slecht idee om via Animal Food Express via voor een hond te kopen. Vis is immers ook noodzakelijk voor de mens, omdat vis vol zit met mineralen die je als mens nodig hebt en natuurlijk de bekende OMGEA 3 visolie. Een hond heeft hier ook baat bij. En je wilt natuurlijk goed voor je hond zorgen. Maar dat betekent ook dat je niet zonder meer vis uit de supermarkt kunt kopen of bij de visboer. Daar is wel even iets meer voor nodig. De vis voor de hond moet op de juiste wijze worden bereid. In principe kan een hond vis gewoon rauw eten, maar het is niet handig vanwege alle botten en dergelijke om een hond zonder meer vis te voren. Tevens is het ook niet goed om vis bij de visboer te halen, want je wilt een hond geen vette vis uit de frituurpan voeren. Daarom doe je er goed aan om vis voor de hond te bestellen bij Animal Food Express. Er is op zich niets mis met vette vis. Het zijn de vetten die juist goed zijn voor de hond. Maar frituurvet is uiteraard wat anders. Via Animal Food Express kun je echter gemakkelijk vette vis voor de hond bestellen. Tevens heb je vis in handige rollen, zodat je de hond ook eenvoudig kunt voeren. Het gaat uiteindelijk om te bouwstoffen die je terugvindt in vis. Het is dan ook zeker niet nodig om verse rauwe vis te kopen. De hond kan dit ook moeilijk verorberen, want je hebt te maken met schubben en natuurlijk de botten. Dat kan zelfs gevaarlijk zijn. Daarom doe je er goed aan om gewoon vanuit je eigen huis vis voor de hond te bestellen via de site van animalfoodexpress.nl. Het is namelijk niet altijd even gemakkelijk om vis voor de hond te bestellen via de reguliere dierenwinkels. Als je er al vis vindt, dan is het vaak een mix en de kwaliteit is niet altijd even hoog. Daarnaast is het ook niet altijd even plezierig of efficiënt om naar een aparte dierenwinkel te reizen. Als deze zich toevallig naast jouw supermarkt bevindt, dan is dat uiteraard prima. Maar vaak moet je even een stukje verder reizen. In de supermarkt zelf is het aanbod uiteraard helemaal beperkt. Het is dan ook fijn dat je via het internet gemakkelijk een vis voor de hond kunt bestellen.

Surf naar animalfoodexpress.nl en bestel vis voor de hond

Als je op zoek bent naar vis voor de hond, dan kun je dat dus gemakkelijk via de webwinkel bestellen. Je bestelling wordt netjes bezorgd en als het bevroren moet blijven, dan wordt het afgeleverd in speciale koeltrucks. 

Andere soorten hondenvoer bij Animal Food Express

Uiteraard kun je niet alleen maar vis bestellen. Animal Food Express is een winkel voor dierenvoedsel en dus kun je er ook terecht voor: 

  • Kattenvoer
  • Prooidieren
  • Snacks

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn