Wat moet u weten over een CRM-systeem?

Wij hebben bij ons bedrijf onlangs besloten dat het tijd werd om iets te doen aan het systeem waar wij mee werkten. Het was namelijk zo dat wanneer wij een klant binnenhaalden, wij daarna heel vaak problemen merkten met het bijhouden van de gegevens van deze klant. Dat leidde herhaaldelijk tot stomme blunders en dat heeft ons zelfs klanten gekost. Dat is iets waar je het als ondernemer niet voor doet en wij hebben daarom gekeken hoe wij iets aan dit probleem konden doen. Wij hebben toen gezien dat wij beter met een CRM-systeem konden gaan werken. Wanneer je namelijk met een goed CRM-systeem gaat werken, kun je er zeker van zijn dat je dergelijke stomme fouten niet meer zult maken. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goed CRM-systeem kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op het internet kon gaan kijken waar ik een CRM-systeem kon vinden dat nuttig zou zijn voor ons bedrijf. Als je dan eenmaal naar een CRM-systeem gaat zoeken, merk je al snel dat je het beste in zee kunt gaan met de mensen van teamleader.nl. Deze site is heel handig voor mensen die echt voor het beste gaan en bovendien ook van scherpe prijzen houden. Ik heb de informatie op hun site goed doorgenomen en ik was meteen heel enthousiast over het CRM-systeem dat zij mij konden leveren. Ik ben daarom gaan kijken of ik hier ook een keer met een medewerker kon spreken over de mogelijkheden die zij allemaal te bieden hebben en dat was natuurlijk altijd mogelijk. Ik heb met een heel deskundig persoon overlegt waarom het voor ons bedrijf beter zou zijn om met hun CRM-systeem te gaan werken en na dit gesprek stond ons bedrijf niets meer in de weg om met het CRM-systeem van dit bedrijf te gaan werken. Ik heb daarom meteen een bestelling geplaatst en toen heeft dit bedrijf gezorgd dat ik van dit systeem gebruik kon gaan maken. 

Dit CRM-systeem is perfect

Wij werken nu al geruime tijd met dit CRM-systeem van teamleader.nl en dat bevalt ons heel erg goed. Het is namelijk zo dat wanneer je met dit CRM-systeem gaat werken, je er zeker van kunt zijn dat je nooit meer gegevens van een klant mist. Wij kunnen nu exact bijhouden hoe het met de bestelling van de klant staat, wat er het laatst met de klant gecommuniceerd is en noem het allemaal maar op. Wij merken dat dit niet alleen voor ons heel veel fijner werken is, maar dat ook de klankwaarderingen van ons bedrijf aanzienlijk zijn verbeterd. 

Wilt u ook overstappen? 

Mocht u ook willen overstappen op dit CRM-systeem, dan kan ik u aanraden om ook de site van teamleader nog even te bekijken. Hier kunt u namelijk:

  • Nog heel veel meer informatie vinden 
  • Lezen wat dit systeem allemaal aan voordelen met zich meebrengt
  • Een bestelling plaatsen 

Ik ben blij dat wij op dit systeem zijn overgestapt want wij kunnen nu veel beter werken. Dit is ook voor de klanten heel veel fijner.          

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn