Boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is een van de modules van de bedrijfssoftware van Offective. Deze is ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf en gemaakt om een gehele administratie in bij te houden. Met behulp van dit systeem kunt u alle gegevens snel en eenvoudig bijhouden in een programma die weer ervoor zorgt dat u alle cijfers op orde heeft. Wanneer u uw aangiftes moet doen of rapportages moet draaien, kan dit veel sneller dankzij de software van Offective. In totaal bestaat het programma uit 11 modules. Indien gewenst kunt u alle processen van de organisatie bijhouden met de software van Offective. Naast het boekhoudprogramma bevat het ook modules voor relatiebeheer, voorraadbeheer en facturatie. Alles verloopt nu veel sneller dan dit in aparte bestanden bij te houden. Offective is zo ingericht dat iedereen ermee kan werken. Het is een eenvoudig programma die zelfs voor de niet ervaren gebruikers toegankelijk is. Op de website hebben zij wel handleidingen en video’s beschikbaar gesteld. Dit is handig als gebruikers toch met vragen zitten, maar ook om ervoor te zorgen dat de klanten alles uit het boekhoudprogramma kunnen halen dat erin zit. Het zou zonde zijn als bepaalde functies over het hoofd worden gezien, die juist bijdragen aan de volledigheid van uw administratie.

Een veelzijdig boekhoudprogramma

Laat u niet misleiden door de term midden- en klein bedrijf. Ook eenmanszaken, freelancers en ZZP-ers kunnen het boekhoudprogramma van Offective gebruiken. Tot nu toe zijn er veel positieve geluiden over het gebruik van het programma. De interface is goed ingericht en makkelijk te volgen voor iedereen. Verder staan er ook een hoop taken in verwerkt, zodat de administratie zo ingericht kan worden zoals passend is voor de onderneming. Een ander voordeel is dat de interface via het internet te gebruiken is. Het boekhoudprogramma hoeft niet gedownload te worden op de computer, maar is online te gebruiken. Hierdoor profiteert u van de flexibiliteit om vanaf iedere plek uw administratie bij te werken. Het is duidelijk dat Offective op allerlei manieren heeft nagedacht om de bedrijfsadministratie zo praktisch mogelijk te maken voor ondernemers. Dit houdt zelfs nooit op, maar ze blijven altijd bezig om het boekhoudprogramma te ontwikkelen en te optimaliseren naar de huidige behoeften van ondernemers. U kunt er dus altijd op rekenen dat dit boekhoudprogramma met de tijd mee gaat en aansluit bij de huidige moderne technologieën die wij verwachten. Ook wat betreft onze eigen processen. Offective bekijkt graag samen met u hoe de bedrijfssoftware volwaardig te gebruiken voor uw organisatie.

Vraag een proefaccount aan

U bent niet genoodzaakt alle 11 modules van Offective aan te schaffen. Wanneer u alleen het boekhoudprogramma, dan is dat zeker geen probleem. Het programma kan geleidelijk aan met uw organisatie meegroeien en indien van toepassing schaft u een van de volgende programma’s aan om Offective uit te breiden:

  • Projecten
  • Urenregistratie
  • Personeel
  • Taakbeheer
  • Webwinkelkoppelingen

Dat is het voordeel van dit programma, u kunt er alle kanten mee op. Om uit te zoeken of Offective goed aansluit bij uw onderneming, bieden ze een proefaccount aan. Zo kunt u het programma een periode uitproberen en uitzoeken of u hiermee wilt werken. In die tijd kunt u de modules testen die aansluiten bij de behoefte van de organisatie. Het boekhoudprogramma zult u zeker weten nodig hebben. Meteen gaat u het voordeel ervaren van bedrijfssoftware en het gebruik van het boekhoudprogramma. U merkt direct dat het invoeren van financiële administratie sneller gaat en dit veel meer gemak met zich mee brengt. Hetzelfde geldt hoogstwaarschijnlijk voor de andere modules. Vraag het pakket aan via de website offective.nl en begin uw proefperiode met deze moderne bedrijfssoftware.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn