Snel een uitvalscherm in Bergambacht regelen

Als schooldirecteur wil ik dat alle kinderen op onze basisschool zo fijn mogelijk hun lessen kunnen volgen. Toen onze oude zonwering er mee ophield ben ik meteen in actie gekomen. Ik weet hoe lang het kan duren op nieuwe zonwering te regelen. Dat had ik privé al eens meegemaakt en ik wilde niet dat de kinderen in de warme zomermaanden in een snikhete klas moesten zitten. Bovendien kun je goed hoofdpijn krijgen als je les krijgt of les moet geven in een te zonnige klas. Zonlicht is natuurlijk goed voor mensen, maar niet als je er last van hebt. Daarom ben ik na het kapot gaan van onze zonwering meteen op zoek gegaan naar een bedrijf dat nieuwe zonwering voor ons in Bergambacht kon installeren. Ik kwam uit bij Sungo, die verschillende soorten zonwering leveren: 

  • Knikarm zonneschermen
  • Uitvalschermen
  • Screens 

We kozen op onze school voor uitvalschermen omdat je deze op veel manieren direct kunt aanpassen. Het is daarmee heel gemakkelijk voor de docenten om de hoeveelheid licht in de klas te reguleren. Er zijn ook scholen die niet gebruik maken van een uitvalscherm in Bergambacht. Daar gaat de zonwering bijvoorbeeld automatisch naar beneden. Dat kan heel irritant zijn als het systeem niet goed is afgesteld. Dat wilde ik voorkomen door een uitvalscherm in Bergambacht voor elk klaslokaal te regelen. Via de website van Sungo heb ik een offerte aangevraagd. De knop op de website is goed zichtbaar, dus als je naar de volgende link gaat weet je wel waar je moet zijn: sungo-zonwering.nl. Het duurde slechts enkele weken voor we konden beschikken over een uitvalscherm in Bergambacht voor elk klaslokaal. De docenten zijn blij dat we zo snel actie hebben ondernomen. 

Weten hoe je een uitvalscherm in Bergambacht bedient

Na de installatie van het uitvalscherm in Bergambacht was het nog een kwestie van de docenten instrueren. Dat hebben de medewerkers van Sungo op een heel snelle en prettige manier gedaan. Dat ligt ongetwijfeld ook aan het gebruiksgemak van een uitvalscherm. Bergambacht wordt nu opgesierd door een school met mooie zonwering die hopelijk nog jaren mee gaat. De ouderraad was ook zeer te spreken over onze actie. De kinderen hebben natuurlijk niet echt door dat er iets veranderd is, maar dat hoeft ook niet. Ik ben al lang blij dat ze met het nieuwe uitvalscherm in Bergambacht in hun klas gewoon lekker kunnen leren en spelen. Daarvoor ben je immers schooldirecteur: om dit soort dingen snel en goed te regelen. Ik kan andere instellingen, winkels en bedrijven zeker aanraden eens te kijken voor een uitvalscherm in Bergambacht, bij Sungo. Kijk op sungo-zonwering.nl voor meer informatie. 

De zon buiten houden

Misschien denken sommige mensen dat het vreemd is de zon buiten de deur te willen houden. Ik kan dat wel begrijpen, maar het is niet alleen de zon die vervelend kan zijn, maar nog meer de hitte. Iedereen die op school heeft gezeten kan zich nog wel herinneren hoe warm het kon zijn in een klaslokaal en hoe graag je dan naar huis wilde. Dat wilde ik voorkomen voor onze leerlingen door een uitvalscherm in Bergambacht voor elk klaslokaal te plaatsen. Ik weet zeker dat de kinderen nu een prettiger klimaat in de klas hebben, en dat geldt natuurlijk ook voor onze docenten. Je moet zuinig zijn op je personeel, en op je leerlingen. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat Sungo zo snel de schermen kon leveren en dat de installatie zonder problemen verliep.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn