Wind je automatische horloge op met een Watchwinder

R2 WATCHWINDER NL

Ieder voordeel heeft ook een nadeel. Deze beroemde uitspraak van de legendarische voetballer is wat je noemt een waarheid als een koe. Er zijn eigenlijk geen voordelen te bedenken die niet ook op de één of andere manier een nadeel met zich meebrengen. Dus ook de automatische horloges hebben een nadeel. Het voordeel is natuurlijk dat je geen batterijen meer nodig hebt voor deze automatische horloges, want ze worden opgewonden door beweging. Dus op het moment dat jij lekker aan de wandel bent en je armen heen en weer beweegt, dan blijft je horloge actief. Het nadeel laat zich natuurlijk raden, want op het moment dat je je horloge niet beweegt, dan zal je automatische horloge op den duur stil blijven staan. Dus dat maakt het lastig als je gaat slapen. Je wilt je horloge natuurlijk niet dragen als je naar bed gaat, maar dat betekent wel dat je horloge de hele nacht niet beweegt. Als je horloge de volgende ochtend stil staat, dan moet je alle instellingen weer opnieuw instellen. Allereerst moet je de tijd weer opnieuw instellen, maar ook de datum moet dan opnieuw ingesteld worden. Door dit soort zaken is het natuurlijk niet fijn om een automatisch horloge te dragen. Het voordeel weegt niet op tegen het nadeel. Maar de meeste automatische horloges kunnen wel 30 uur zonder beweging, dus dat betekent dat je in principe wel zonder je horloge kunt slapen. Maar het is natuurlijk prettig om meerdere automatische horloges te kunnen dragen. Maar dan moet je er dus wel rekening mee houden dat de horloges die je niet draagt allemaal stil gaan staan. Tenzij je gebruik maakt van een Watchwinder. Een Watchwinder houdt je horloge in beweging waardoor je horloge nooit meer stil zal staan. Dat betekent dat wanneer jij even een ander horloge wilt dragen of wanneer je een paar dagen geen horloge wilt dragen, dan kun je je horloge in de Watchwinder stoppen. De Watchwinder houdt je horloge in beweging en het is direct ook een handige opberg unit voor je horloge. Als je een Watchwinder bestelt via r2watchwinder.nl, dan kun je gelijk meerdere Watchwinders bestellen voor al je horloges. Een van de voordelen van de Aatchwinders die je bestelt via deze website, is dat je ze kunt stapelen. Op deze manier kun al je horloges op elkaar stapelen en bij elkaar bewaren.

Bestel je Watchwinder online via r2watchwinder.nl

Je kunt je automatische horloge uiteraard gewoon online bestellen. De kans is groot dat je dit ook hebt gedaan, want op het internet vind je immers het grootste aanbod aan artikelen. Dat betekent dat je je automatische horloge gewoon online kunt bestellen. Het is dan ook niet gek dat je jou Watchwinder ook online wilt bestellen. Dit kan dan ook gemakkelijk via de bovenstaande website. Via r2watchwinder.nl kun je verschillende Watchwinders bestellen. Zoals gezegd zijn ze stapelbaar en dus is het ook een goed idee om er gelijk genoeg te bestellen voor al je horloges. Daarnaast kun je de Watchwinder verbinden met een APP. Deze kun je gemakkelijk downloaden via je eigen smartphone.

Combineer je Watchwinders met een gratis APP

Als je de APP download, dan kun je vervolgens gebruik maken van allerlei functies die je zelf in kunt stellen. Je kunt met de APP bijvoorbeeld de LED verlichting controleren. Verder kun je zelf aan de slag met de Watchwinders. Hieronder vind je een paar voorbeelden van de handige functies waar je gebruik van de Watchwinders van r2watchwinder.nl:

  • Hoogwaardige stille Japanse motor
  • Hoge kwaliteit micro-fiber interieur
  • Elektromagnetische afscherming
  • Lees meer..
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn