Wilt u uw hypotheek vergelijken?

Wilt u uw hypotheek vergelijken?Op vergelijk heeft u de mogelijkheid om uw hypotheek te vergelijken. Ideaal als u binnenkort een huis gaat kopen! Bent u al een stap verder dan de hypotheek? Denkt u al na over de bank, de kleur gordijnen, laminaat of tegels, welk merk meubilair en wat voor soort accessoires? Dat begrijpen ze bij vergelijk.com helemaal. Om al uw woonwensen waar te maken is het een goed idee om waar mogelijk te besparen op uw hypotheek. En daar hoeft u geen genie voor te zijn! Veel mensen zijn u al voor gegaan. vergelijk.com is een website die u veel mogelijkheden biedt. Niet alleen hypotheek vergelijken, maar ook andere vaste lasten kunnen vergeleken worden. In dit artikel zal vooral ingegaan worden op het hypotheek vergelijken. Gaat u binnenkort een huis kopen en bent u bezig met de financiering? Lees dan snel verder, want wellicht bevat dit artikel tips voor u welke financieel erg aantrekkelijk zijn.

Hypotheek vergelijken bij vergelijk.com

Zoals in de alinea hierboven vermeld, is vergelijk.com slechts een website om te vergelijken. U zult dus geen afspraak hebben met medewerkers (behalve telefonisch), maar kunt u kunt vanaf huis uw hypotheek vergelijken. Ideaal en geheel gratis! Bij het hypotheek vergelijken komen meerdere belangrijke zaken aan bod. De belangrijkste zullen in dit artikel worden toegelicht. Er bestaan namelijk meerdere soorten hypotheken. Deze worden niet allemaal uitvoerig besproken, maar de twee belangrijke hypotheken zijn hier voor u genoteerd:

  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire hypotheek

Bij een annuïteitenhypotheek wordt er elke maand hetzelfde bedrag afgelost. Dit bedrag bestaat voor een deel uit de hypotheek zelf. Het andere deel is natuurlijk de rente over het geleende bedrag. Bij een lineaire hypotheek wordt er elke maand 1/360e deel van de oorspronkelijke lening afgelost. Dit gebeurt gedurende 30 jaar. Er zijn verschillende mogelijke redenen om te kiezen voor een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Vaak heeft men baat bij fiscale voordelen welke in één van de twee gevallen aanwezig zijn. Daarom is het goed om uw hypotheek te vergelijken. Dit kan op de website van vergelijk.com. Ook kan vergelijk.com u adviseren over hypotheekadviseurs. Er zijn verschillende hypotheekadviseurs verspreid door het hele land. Bij vergelijk.com zijn ze op de hoogte van de tarieven van deze adviseurs en de kwaliteiten van hun diensten. Ideaal voor u als starter die nog weinig ervaring heeft op de hypothekenmarkt. Het is goed om te weten dat vergelijk.com geen commerciële doeleinden heeft. Zij werken niet samen met belangrijke stakeholders, maar hebben deze website opgericht als dienst voor u. Daarnaast kunt u op de genoemde website ook vergelijken hoeveel rente u betaalt bij iedere hypotheekverstrekker. 

Recensies

Opvallend is dat vergelijk.com veel gebruikt wordt door starters die voor het eerst gaan samenwonen. Erg logisch ook, want een huis kopen is wel even wat anders dan een pakje boter. Uw hypotheek vergelijken kan veel voordelen opleveren. Uit de recensies blijkt dat de kopers veel baat hebben bij het advies over de hypotheekadviseurs. Een adviseur kan namelijk echt een verschil maken bij het kopen van een huis. Op de website staat veel informatie over de mogelijkheden van vergelijk.com. Wilt u dus uw hypotheek vergelijken? Neem dan snel eens een kijkje op hun website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn