Wilt u een huis kopen zonder eigen geld? Lexwonen helpt u verder!

Wilt u een huis gaan kopen, maar is het door de omstandigheden (nog) niet gelukt om een flink bedrag te sparen? Of investeert u liever in uw eigen huis dan in de hypotheek? Dan hebben wij van lexwonen de ideale oplossing voor u! Gezamenlijk met u gaan we kijken naar de mogelijkheden om uw droomhuis te kopen, zonder eigen geld! Voor alle informatie, bekijkt u onze website: lexwonen

Huis kopen zonder eigen geld

Wellicht wist u niet dat het mogelijk was, maar met onze hulp is het mogelijk om een eigen huis te kopen zonder eigen geld. Wij van lexwonen zijn expert op dit gebied en weten precies wat noodzakelijk is om een huis te kunnen kopen, zonder eigen geld te investeren. Een besparing lukt uitsluitend door goed te inventariseren. Wij helpen u graag door het gehele proces heen. Mocht blijken dat het niet mogelijk is, dan hoeft u niet te betalen. Wij maken een nauwkeurige inventarisatie, zodat wij exact weten wanneer het mogelijk is om een huis te kopen met minder eigen geld in de hypotheek. Een samenvatting van de voorwaarden, staan hieronder voor u opgesomd.

Besparing is enkel mogelijk wanneer:

– De marktwaarde van de woning bekend is (dus niet de vraagprijs)
– U een bod uitbrengt onder de marktwaarde
– Het bod geaccepteerd wordt en het financieringsvoorbehoud in de koopakte wordt vermeld ter hoogte van het bod inclusief de bijkomende kosten.

De marktwaarde laten wij vaststellen door een onafhankelijke taxateur die het huis nauwkeurig bekijkt. Wij doen in de tussentijd onderzoek welke marktwaarde vergelijkbare huizen hebben in de omgeving. Zodra dat bekend is, kan er een bod uitgebracht worden onder deze marktwaarde. Let op dat u altijd ontbindende voorwaarden vermeld bij het uitbrengen van een bod. Wij helpen u graag verder om goede voorwaarden op te stellen! En gaat de koop niet door? Dan hoeft u tevens niks te betalen voor onze diensten.

Verbeterde strategie huis kopen

Begin 2019 hebben wij van lexwonen onze strategie voor huizen kopen zonder eigen geld grondig aangepakt. Hedendaags worden huizen namelijk binnen no time verkocht. Het is belangrijk om de juiste documenten tijdig in orde te hebben voor de koop.

De juiste volgorde van documenten huis kopen zonder eigen geld:
Maak een hypotheekberekening op onze website
Vraag de BKR documenten aan via onze website
Breng het bod uit, zoals besproken met ons
Stuur uw werkgeversverklaring en salarisstrook door naar ons

Door strikt deze volgorde op te volgen en gelijk tot de volgende actie over te gaan als wij u dit laten weten, heeft u tot wel 50% meer kans om de gelukkige eigenaar te worden van uw droomhuis! Als u actief betrokken bent bij het proces, staan wij ook zeven dag per week en wel zestien uur per dag voor u klaar om u verder te helpen bij de koop van uw huis zonder eigen geld! Met onze kennis weten wij ook waar banken rekening mee houden. De volgende zaken spelen daarbij een belangrijke rol:
– Past de hypotheek bij uw inkomen
– Is het hypotheekbedrag niet hoger dan de taxatiewaarde
– Is het inkomen stabiel
– Hoe is de kwaliteit van de woning

Voordelen huis kopen zonder eigen geld met lexwonen:
Bespaart geld op eigen inbreng
Vakkundig advies en ondersteuning
Geen koop, geen betaling
Ruime kantoortijden
50% meer kans met onze strategie om een huis te koper zonder eigen geld

Waardebepaling, aankoopstrategie, ontbindende voorwaarden en de juiste bank staat gelijk aan een huis kopen zonder eigen geld! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op: https://lexwonen.nl/huis-kopen-zonder-eigen-geld/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn