Wat kan ons re integratiebureau voor u doen?

Wanneer u als werkgever te maken krijgt met iemand die langdurig ziek is, kan u dat heel veel problemen opleveren. Een zieke werknemer blijft namelijk onder uw verantwoordelijkheid vallen. Het kan gebeuren dat deze persoon uiteindelijk weer goed hersteld en dan moet u deze persoon weer opnemen in uw bedrijf. Het kan echter ook zijn dat de persoon blijvend niet meer goed kan functioneren en ook dan moet u deze persoon weer aan nieuwe kansen helpen. Wij willen u graag aanraden om een keer contact op te nemen met ons re integratiebureau wanneer u graag hulp wilt van een professional. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat wij uw werknemer weer aan de slag kunnen laten gaan. Wij hebben als re integratiebureau heel veel ervaring met tal van gevallen en wij hebben tot nu toe altijd een passende oplossing weten te vinden voor iedereen. Als re integratiebureau staan wij bekend om het feit dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niet alleen de werknemer, maar ook de werkgever een passende oplossing krijgt aangeboden. Wij horen daarom als re integratiebureau graag wat uw wensen zijn. U kunt ons altijd even bereiken. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van tekst en uitleg te voorzien. Wij beschikken over een team van zeer vriendelijke medewerkers dat altijd voor u klaarstaat. Mocht u daarom momenteel iemand in dienst hebben die na een lange periode van ziekte weer aan de slag moet gaan, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Onze mensen denken graag met u mee over hoe wij deze persoon weer aan het werk kunnen krijgen. Kijk daarom vandaag nog even op Proficientgroep.nl. Wij helpen u graag en bovendien helpen wij u altijd voor aantrekkelijke tarieven. Wij zijn er namelijk om u te helpen en niet om het u nog lastiger te maken.

Ons re integratiebureau zorgt altijd voor een passende oplossing

Het kan gebeuren dat een van uw medewerkers een ongeluk krijgt en daardoor niet meer in staat is om zijn of haar werk naar behoren uit te voeren. Dat betekent dat het verstandig is om een re integratiebureau in de arm te nemen. Als re integratiebureau kunnen wij namelijk zorgen voor een passende oplossing. Het is namelijk niet zo dat u de zieke werknemer kunt ontslaan zodat deze zelf op zoek kan gaan naar nieuw werk. Als werkgever heeft u de verplichting om deze persoon aan vervangend werk te zoeken. Wij kunnen ons als re integratiebureau voorstellen dat dit voor u geen eenvoudige opgave is. Vandaar dat het goed is om ons re integratiebureau in te schakelen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en u kunt er zeker van zijn dat wij met een oplossing komen aanzetten die voor alle partijen het beste is. Wij kijken namelijk niet alleen enkel naar de wensen van de werkgever, wij houden ook terdege rekening met de wensen van de werknemer. Pas als deze beide partijen tevreden zijn, zijn wij het ook. Kom daarom snel een keer naar onze site kijken. Het adres van onze pagina is Proficientgroep.

Heeft u nog vragen?

Mocht u na het lezen van het voorgaande nog vragen hebben over onze manier van werken, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u:

  • meer lezen over onze manier van werken
  • voorbeelden vinden van zaken die wij hebben afgehandeld
  • onze contactgegevens vinden

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn