Laat uw sloopauto ophalen door een specialist

Laat uw sloopauto ophalen door een specialistStel u bent in het bezig van een sloopauto. U heeft een aanrijding gehad en uw auto is zodanig beschadigd geraakt dat u er niet meer mee kunt rijden. Of misschien heeft u een oude auto die helaas niet meer wordt goedgekeurd voor de APK en waarvan de kosten voor reparatie te hoog zijn om de auto nog op te kunnen laten knappen. In zo’n geval kunt u uw afgekeurde auto ook als sloopauto beschouwen. In beide gevallen blijft u zitten met een auto waarmee u weinig meer kunt en dat is vervelend, want wat moet u met een sloopauto doen? Laat in dat geval uw sloopauto ophalen door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Als meer dan 50 jaar is dit RDW-gekeurd bedrijf in ons land actief om sloopauto’s op te halen in alle uithoeken van Nederland. Wanneer u contact met hen opneemt en een afspraak maakt om de sloopauto te laten ophalen, dan brengt dit enkele voordelen met zich mee:

  • Er zijn geen kosten aan verbonden
  • In veel gevallen ontvangt u een vergoeding
  • Uw auto wordt snel opgehaald
  • De sloopauto wordt milieuvriendelijk verwerkt

We leggen u uit waarom een sloopauto ophalen door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst voor u interessant is.

Snel en eenvoudig uw sloopauto laten ophalen

U kunt dag en nacht contact opnemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst om uw sloopauto te laten ophalen. Dit is voor u erg praktisch, omdat u niet gebonden bent aan openingstijden en u ook geen vrij hoeft te nemen om de sloopauto te laten verwijderen. Wanneer u uw sloopauto wilt laten ophalen, kijkt deze specialist eerst samen met u naar de staat van uw auto. Is de auto nog in redelijke staat omdat hij enkel is afgekeurd, dan is deze in veel gevallen op te knappen voor export naar het buitenland. Uw auto is daarmee nog wat waard en zo kunt u toch nog een vergoeding ontvangen voor uw sloopauto. Laat u een sloopauto ophalen die door een ongeval beschadigd is, dan zijn in veel gevallen de onderdelen nog het te gebruiken of te verkopen. Ook het restmateriaal van het wrak heeft in de meeste gevallen nog een bepaalde waarde, waardoor u ook daarvoor nog een vergoeding kan ontvangen. Samen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst bekijkt u dus de staat van de auto en kan worden bepaald welke vergoeding u voor uw auto kunt krijgen. Gaat u akkoord met deze vergoeding, dan wordt de sloopauto snel opgehaald, om vervolgens op milieuvriendelijke manier verder verwerkt te worden.

Geef uw sloopauto een tweede leven

Laat u uw sloopauto ophalen door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan bent u er zeker van dat uw auto een tweede leven krijgt. U laat uw sloopauto ophalen door een specialist in het milieubewust verwerken van sloopauto’s. Is uw sloopauto afgekeurd, dan kan met diverse aanpassingen en reparaties de auto goed genoeg gerepareerd worden om geëxporteerd te worden naar het buitenland. Is uw sloopauto een schadeauto, dan wordt op efficiënte wijze de auto uit elkaar gehaald, waarbij alle bruikbare onderdelen worden verzameld en hergebruikt of verkocht. Het metaal waarvan de auto is gemaakt heeft ook nog een waarde en ook dit kan gerecycled worden. Op die manier krijgen ook alle onderdelen van een zwaar beschadigde sloopauto een tweede kans en gaat er vrijwel niets verloren van uw auto. Heeft u een sloopauto die u door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst wilt laten ophalen? Gaat u dan naar sloopautoverkopen en ontdek hoeveel uw sloopauto nog waard is. Deze specialist in het ophalen van sloopauto’s helpt u graag om uw sloopauto op deskundige manier af te voeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn