Waarom Easybox de beste opslagruimte in Amersfoort is

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor spullen je precies wilt opslaan, maar als je op zoek bent naar de beste opslagruimte in Amersfoort dan moet je absoluut bij easybox zijn. Daar beschikken ze namelijk over super veel bedrijventerreinen in heel Nederland, met overal opslagboxen in allerlei formaten. Hun optie voor opslagruimte in Amersfoort bijvoorbeeld. Deze is gemakkelijk te bereiken met de auto, en je kunt er opslagboxen huren in diverse formaten. Sommige mensen hebben slechts enkele verhuisdozen die ze willen opslaan, terwijl anderen hun gehele interieur voor een bepaalde periode kwijt moeten. Daarom werken ze bij easybox op basis van volumes en bieden ze je maar liefst zeven verschillende formaten opslagruimtes. Welke het beste bij je past kun je lezen op hun website easybox.nl, onder het kopje ‘Soorten opslagruimt’. Bij elk formaat staat aangegeven wat het vloeroppervlak en de hoogte is, en vind je een 3D-tekening die verduidelijkt hoe groot de ruimte is en wat er in past. Zoiets is namelijk ontzettend moeilijk inschatten voor veel mensen, daarom hebben ze handige tekeningen gemaakt die jou laten zien wat er ongeveer in dat formaat opslagruimte in Amersfoort past. De allerkleinste bijvoorbeeld (de opslagbox XXS) biedt plaats voor ongeveer tien verhuisdozen plus een bureaustoel, zoals je kunt zien op het plaatje op deze pagina. Deze is perfect voor mensen die alleen wat kleine spullen kwijt willen, zoals dozen met herinneringen of fotoalbums. Heb je ook meerdere kleine meubeltjes dan kun je beter gaan voor de box met formaat XS of S. 

Je bankstel opslaan in een opslagruimte bij Amersfoort

Als je echt grote meubels voor een bepaalde periode wilt opslaan kun je beter kiezen voor een maat M box of groter. Daarin passen veel meer meubels, en bovendien grotere meubels, zoals:

  • Een bankstel
  • Een eettafel met meerdere stoelen
  • Een boxspring

Houdt er wel rekening mee dat als je meerdere van dit soort grote meubels in die opslagruimte bij Amersfoort wilt opslaan je beter de allergrootste box kunt kiezen. Niet alle meubels zijn namelijk geschikt om te stapelen, en je wilt natuurlijk niet dat er iets beschadigt. Dat de meubels droog en goed beschermd staan is iets wat zeker is, wat dat betreft is dit een hele veilige opslagruimte in Amersfoort. Het terrein wordt namelijk bewaakt door camera’s en je kunt alleen het gebouw in met een eigen toegangscode. Jouw eigen box die sluit je af met een hangslot die je kunt kopen bij de receptie, wel zo prettig.

Goedkope opslagruimte in Amersfoort huren

Ook als je specifiek op zoek bent naar een goedkope opslagruimte in Amersfoort is die van easybox aan te raden. Via easybox.nl kun je heel gemakkelijk een offerte aanvragen, en vrijwel iedereen vindt de prijs van deze ruimtes reuze meevallen. Zeker als je bedenkt dat het terrein beveiligd wordt en dat de ruimtes volledig droog en (in de winter) zelfs verwarmd zijn. Je spullen kun je daar dus opslaan met een goed gevoel, zonder je zorgen te hoeven maken dat ze vochtig worden of gestolen worden. Ze staan in deze opslagbox in Amersfoort absoluut droog, warm en hartstikke veilig!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn