Waar kunt u een Wifi meting laten uitvoeren?

Wij hebben een groot kantoor en sinds wij er een vleugel bij hebben laten bouwen, hebben wij problemen met de wifi. Dat is heel vervelend want wij werken altijd met het internet en wij kunnen het daarom niet veroorloven om een slechte internetverbinding te hebben. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit probleem het beste zouden kunnen oplossen en wij hebben toen gezien dat wij allerlei oplossingen konden vinden, maar dat het heel lastig was om eerst te bepalen wat nou eigenlijk het probleem was. Het probleem kon namelijk overal zitten en dat was iets waar wij dus eerst achteraan gegaan zijn. Een van de dingen die wij als eerste hebben laten doen, was een wifi meting laten uitvoeren. Wij wilden namelijk graag zeker weten of het signaal sterk genoeg was. Met een wifi meting kun je dit achterhalen en het was voor ons daarom ook prettig om een wifi meting te kunnen laten uitvoeren. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden waar wij een goede wifi meting konden laten doen. Wij wilden namelijk niet zomaar met het eerste het beste bedrijf in zee gaan, wij wilden er zeker van zijn dat wij een professional konden inschakelen voor het uitvoeren van de wifi meting. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste konden aankloppen voor hulp en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op de site van metawifi.nl konden kijken. Wanneer je namelijk ziet wat dit bedrijf allemaal voor je kan doen, dan zie je dat dit bedrijf je heel goed kan helpen met het uitvoeren van een wifi meting. Wij hebben daarom meteen contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen of zij ons konden helpen met een wifi meting. Uiteraard kregen wij te horen dat zij ons konden helpen en wij hebben toen meteen een datum ingepland om de wifi meting te gaan doen. Wij vonden het prettig om te merken dat heel snel geholpen konden worden. Wij hebben daarom halsreikend uitgekeken naar de mogelijkheid om de wifi meting te laten doen want wij wilden graag weten wat er bij ons toch aan de hand was. 

Deze wifi meting was heel erg nuttig

Toen wij de wifi meting lieten uitvoeren, was het al heel snel duidelijk wat er allemaal aan de hand was. Uit de wifi meting bleek namelijk dat het signaal te zwak was en dat wij dit tamelijk eenvoudig konden oplossen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om het signaal te versterken en dat was eigenlijk zomaar opgelost. Wij zijn daarom erg blij dat wij een wifi meting hebben laten uitvoeren want hierdoor hadden wij ons probleem heel snel helder en dus konden wij het oplossen. 

Heeft u ook problemen met uw internet? 

Mocht u ook problemen ervaren met uw internet, dan kunt u altijd een keer naar de site van metawifi.nl gaan surfen omdat:

  • Men u hier heel goed kan voorlichten 
  • U via deze site een expert kunt inschakelen 
  • U zult merken dat men uw probleem zo verholpen heeft 

Wij raden dit bedrijf van harte aan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn